Dr. Theiss Körömvirág kenőcs, 50 g

Dr. Theiss Körömvirág kenőcs, 50 g
Egészségpénztár által támogatott termék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Javallatok: A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású. Alkalmazható: sebgyógyulás elősegítésére; nehezen gyógyuló sebek, hosszantartó ágyhoz kötöttség során kialakuló felfekvések, kisfokú (I. fokú) égés, kisebb bőrgyulladás, zúzódás, kelések kezelésére, valamint kiszáradt, repedezett bőr ápolására.

Ellenjavallat: Nyílt sebfelületen nem alkalmazható!

Alkalmazása: A kezelendő bőr felületét naponta többször (legfeljebb ötször) kenje be a készítménnyel, szükség esetén fedje be mullpólyával.

Összetétel: hatóanyag: 100 g készítményben 0,40 g körömvirág-kivonat (kivonószer: széndioxid), segédanyag: kukoricacsíra-olaj, sertészsír, aszkorbil-parlmitát (E304), alfa-tokoferol (307), citromsav, mono-digliceridészter (E471)

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó!
A kenőcs alapanyaga (sertészsír) magasabb hőmérsékleten meglágyul és az esetleges kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja.
Fészkesvirágzatúakkal szembeni egyéni túlérzékenységben (allergia) és nyílt vérző sebfelületen ne alkalmazza a készítményt!
A készítmény gyermekek kezelésére is alkalmazható.

Nem áll rendelkezésre olyan adat, amely várandósság és szoptatás ideje alatt óvintézkedést javasolna a készítmény alkalmazásával kapcsolatban.


A készítmény mellékhatása ez idáig nem ismert. ha az alkalmazása során mellékhatást észlel, hagyja abba a kenőcs használatát, és tájékoztassa kezelőorvosát.

A kenőcsöt kúraszerűen, panaszai megszűnéséig alkalmazhatja. ha a panaszai két hét alatt nem csökkennek ill. nem szűnnek meg, hagyja abba a készítmény alkalmazását.

   
Kiszerelés

50 g

Engedélyszám

OGYI: 279/1992.

Gyártó

Dr. Theiss Naturwaren GmbH

ára: 3 194 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©