Corsodyl Szájöblögető oldat, menta ízű

Corsodyl Szájöblögető oldat, menta ízű
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A Corsodyl szájöblögető oldat antibakteriális hatása révén több órán keresztül védi a fogakat és fogínyt azon káros baktériumoktól és kórokozóktól, amelyek a fogkőképződés, a fogíny-, fogágy- és foggyökérgyulladás gyakori kiváltók. Hatóanyaga a fogorvoslásban már évtizedek óta eredményesen használt klór-hexidin, amely jól kötődik a száj nyálkahártyájához, ezáltal a fogakon és a fogíny peremén védőréteget képez. A hatóanyag órák alatt, folyamatosan oldódik ki, így hosszantartó védelmet nyújt a káros baktériumokkal szemben. A klórhexidin megakadályozza a baktériumoknak a fog felszínéhez való kötődését. A fogkőbaktériumok elleni védőhatás több órán keresztül tart.

Alkalmazásakor a nyelvhát elszíneződhet, amely a kezelés után magától almúlik. Tartós használat során a fogak, fogpótlások és a műfogsor elszíneződése szintén előfordulhat. Ez nagy mértékben csökkenthető ill. kivédhető, ha az öblögetést alapos fogmosás előzi meg, ill. a Corsodyl használata után kerüljük a festékeket tartalmazó italokat (kávé, tea, vörösbor) és ételeket. Az esetleges elszíneződés a kezelés után általában elmúlik, ha mégsem, a fogorvos polírozással távolíthatja el. Használatakor kezdetben átmeneti ízérzés-zavar és égető érzés keletkezhet a nyelven, amely a folyamatos használat során általában megszűnik.

Figyelmeztetés: Amennyiben a mellékhatások tartósnak bizonyulnak, a további használat előtt kérje ki fogorvosa véleményét.
Ne nyelje le!
Szembe, fülbe ne kerüljön!
Gyermekektől tartsuk távol!

Összetevők: sorbitol, alcohol, chlorhexidine digluconat, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma

Alkalmazása: Használat előtt alaposan mossunk fogat és öblítsük ki a szájüreget.
Ínygyulladás esetén: naponta kétszer – reggel és este – 10 ml Corsodyl-lal 1 percen át jól öblögessünk. A pontos adagolást a kupakon található jelzés teszi lehetővé – az oldatot hígítani nem kell. 30 napon keresztül használjuk az oldatot (2 üveg szükséges).
Aphta vagy műfogsor okozta gyulladás esetén: a fenti séma a tünetek megszűnését követő 2. napig alkalmazandó. Műfogsor okozta gyulladás esetén a kivett, tisztított műfogsort reggel és este 15 percig Corsodyl-ban kell áztatni.

   
Kiszerelés

300 ml

ára: 1 976 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©