Clensatron CL300 BASIC kontaktlencse tisztító

Clensatron CL300 BASIC kontaktlencse tisztító
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A Clensatron CL300 BASIC kontaktlencse tisztító a legkényelmesebb és legbiztonságosabb kontaktlencse tisztítási módszert nyújtja. Használható az összes lencsetípus tisztítására, és meghosszabbítja a lencsék élettartamát a gyengéd mechanizmusnak köszönhetően. Akár egy miniatűr mosógép, átmossa a lencséket, megtisztítja a szennyeződéstől, fehérjétől és lerakódásoktól, amelyek a viselés alatt összegyűltek. A Clensatron használatával nincs többé szükség a lencsék kézzel történő, ujjas dörzsöléssel való tisztítására.

A használatot követően vegye ki lencséit, és helyezze egyenesen a kosarakba. Töltse fel a tartályt a használt tisztító folyadékkal – javasolt multifunkciós folyadék használata -, és illessze fel a kosarat és a tartályt a készülékre, majd kapcsolja be. A teljes tisztítási ciklus 2 percet igényel, majd kapcsolja ki a készüléket. Hagyja a lencséket éjszakára a készülékben – vagy ahogy szemorvosa tanácsolja – és helyezze fel azokat használatkor a szokásos módon. Egyszerűen használható, és mivel éjszakára a fertőtlenítő folyadékban kell hagynia a lencséket, ezt megteheti a Clensatron készülékben hagyva is.
A lencséket 2 percen belül a ragyogó tisztaságúra mossa!

A kéz nélküli tisztítás lecsökkenti a kontaktlencse gyűrődésének és sérülésének kockázatát. A készülék klinikailag bizonyítottan hatékonyabb a kézzel történő dörzsölős módszernél. A Clensatront használók sokkal könnyebben élnek együtt a kontaktlencse használattal. Sokan esküsznek a készülékre és ragaszkodnak a készülék használatához, elképzelhetetlennek tartva a készülék nélküli tisztítást.
A kontaktlencsét viselők a Clensatron készülékkel jóval nagyobb kedvvel tisztítják lencséiket, és kevesebb kontaktlencse cserét igényelnek. A készülék könnyebbé teszi a javasolt tisztítási folyamat teljesítését. A kontaktlencsét viselők nagy része veszélyesen könnyelmű a lencsék ápolásával. Ez a tény szintén alátámasztja a Clensatron használatának szükségességét.

Rendeljen egy készüléket magának, vagy lepje meg szeretteit e kitűnő ajándékkal.


- Kényelmes, hatékony, időtakarékos
- Nincs többé kézzel dörzsölés
- Az összes kontaktlencse tisztító folyadékkal használható
- Meghosszabbítja a lencsék élettartamát
- Biztonságos és alapos tisztítás
- Elemes működés (2 db AA, nem tartozék)
- Kompakt, hordozható kivitel
- Klinikailag tesztelt
- Minden lencsetípushoz alkalmas
- Kézkiváltó, könnyű használat
- A teljes tisztítási idő 2 perc
- Bárhol, bármikor használható
- Segíti a javasolt tisztítási folyamat megvalósítását
 

   
Kiszerelés

1 db

Gyártó

Living Lab

ára: 8 405 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©