Burnaid Égési kötszer, 1 cs

Burnaid Égési kötszer, 1 cs
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Hűsít, nyugtat, valamint gyorsan és hatékonyan csillapítja a fájdalmat..

Mire jó?
- forrázás forró étellel
- forrázás forró vízzel
- forrázás gőz által
- égési sérülés nyílt lángtól-
- napégés

Alkalmazási javaslat:
1. Tépje fel a csomagolást és vegye ki a kötszert!
2. Tegye azonnal a sérült testrészre! A kötszert az égett ruházatra is rá lehet tenni, ha annak eltávolítása nem lehetséges (tilos erőltetni a sebbe ragadt részt)
3. Ha szükséges, rögzítse a kötszert gyengéden pl. egy gézcsíkkal.
4. Hívjon azonnal orvosi segítséget, amennyiben a sérülés súlyosabb vagy nagy testfelületet érint!

Figyelmeztetés!
Kizárólag külsőleg történő használatra!
hagyja abba a kezelést, irritáció esetén!
Szobahőmérsékleten tárolja!


Összetevők: Melaleuca Oil 10 mg/g, >90% hidrogél

A BURNAID egy több, mint 20 évvel ezelőtt, peciálisan égési sérülésekre kifejlesztett termékcsalád. A termékek hatóanyaga >90% hidrogél és az Ausztráliában őshonos Teafa (Melaleuca alternifolia) kivonata, mely erősen antiszeptikus, fájdalomcsökkentő és gyulladásgátló is egyben.

A BURNAID termékek rendkívül hatásosak minden típusú égés kezelésére, legyen az hőhatás, napégés, elektromos áram vagy vegyi anyag okozta égési sérülés. A BURNAID alkalmazása során a sérült testrész hőmérséklete nagyon rövid idő alatt és nagyon hatékonyan csökkenthető, miközben a sérült fájdalmai azonnal és jelentősen csökkennek, ráadásul a fertőződés veszélye – amely súlyos égési sérülések esetén a bőr, mint elsődleges védelmi vonal károsodása miatt különösen nagy –, jelentősen mérsékelhető.
Ezek a hatások egy égési sérülésnél a beteg szempontjából a lehető legfontosabbak a későbbi minél gyorsabb gyógyulás érdekében.

A zselé hűtő hatása segítségével megállítható az átforrósodott szövetek – egyébként a hőhatás után is fennálló – további károsodása. További hatásként a 90% feletti víztartalomnak köszönhetően a steril kötszer rehidratálja, valamint a másodlagos fertőződéstől is védi a sérült szöveteket.

A termékek között megtalálhatók különböző kiszerelések, mint például zselé, zselével átitatott különböző méretű kötszerek és spray. A zselé fájdalomcsökkentő hatása miatt a gyógyszeres fájdalomcsillapításra sokkal kevésbé van szükség. A kötszerek nem ragadnak a sebbe, így amennyiben további orvosi beavatkozás szükséges, úgy a kötszer egyszerűen eltávolítható, a sérülésen visszamaradt zselé pedig egyszerűen vízzel kimosható.

Ezek a korszerű termékek messze hatásosabbak az égési sérülések ellátására, mint az elterjedt hagyományos sós-vizes kötéssel történő kezelések.

Különösen ajánlott olyan, az égési sérülések szempontjából potenciálisan veszélyes helyeken történő alkalmazása, ahol tiszta, hideg víz gyorsan, vagy egyáltalán nem elérhető. Az ilyen professzionális kötszereket a mentők, tűzoltók és az ipari üzemeken kívül ma már egyre szélesebb körben használ a lakosság is: különösen ajánlott kisgyermekes családoknak és idős embereknek.

   
Kiszerelés

1 db

Gyártó

RYE Pharmaceutical Pty. Ltd.,, Australia

ára: 3 500 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©