Bonolact Re+general kapszula, 14 db

Bonolact Re+general kapszula, 14 db
Egészségpénztár által támogatott termék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását tudományos vizsgálatok eredményei és több éves felhasználási tapasztalat igazolja.

A készítmény magas számban tartalmaz "bélazonos" baktériumokat, ezáltal természetes és hatékony módon regenerálja a bármi okból elpusztult vagy sérült bélflórát. A készítmény rendszeres fogyasztása kedvező hatással van az emésztőrendszerre és az immunrendszerre, ezáltal az egészségre. Hatékonysága függ az egészségi állapottól, kortól, szociális helyzettől, étkezési szokásoktól és az egyéni hozzáállástól.

Bizonyított hatásaik a következők:
- mérsékli az antibiotikumok okozta hasmenés tüneteit,
- helyreállítja az elpusztult bélflórát
- megelőzi az utazási hasmenés előfordulását,
- enyhíti az időskori székrekedés és hasmenés okozta panaszokat,
- csökkenti a heveny vírusos hasmenés és gyulladásos bélbetegségek tüneteit
- jótékonyan befolyásolja a bélflóra és az immunrendszer működését, így enyhíti az allergiás eredetű bőrbetegségek tüneteit.

A bármi okból sérült - pl. antibiotikum kúra, bélgyulladás, kemoterápia, akut hasmenés - bélflóra regenerálására képes, speciális tulajdonságú, élő probiotikus baktériumokat - lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium BB-12 - rendkívül nagy számban tartalmazó probiotikum.

Hatóanyag: 43,2-62,9 mg élő probiotikus hatású baktériumok: min. 5x109 Lactobacillus acidophilus LA-5 és min. 5x109 Bifidobacterium BB-12/kapszula
Segédanyagok: vízmentes glükóz, burgony keményítő, mikrokristályos cellulóz és magnézium-sztearát.
Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid

A Re+general kapszula aktív és nem aktív alkotórésze biztonságos a gyerekek számára. Fogyasztását a vegyes étrendre történő átállást követően javasoljuk. Ennél korábban csak akkor ajánljuk, ha a gyermek antibiotikumos kezelésben részesült. Ekkor a kapszula használata előtt kérje ki a gyermekorvos véleményét!

Várandós és szoptatós anyák szedhetik a kapszulát.

A készítmény kis mennyiségű glükózt tartalmaz, ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban - glükóz-galaktóz malabszorpcióban - szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése.

Tejcukor érzékenyek fogyaszthatják. A tejfehérje allergiában szenvedők kérjék ki kezelő orvosuk véleményét.

A Re+general nem rendelkezik szisztémás hatással, ugyanakkor nem ismeretes, hogy más gyógyszerek hatásosságát csökkentené. Azonban egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen baktériumok növekedését, illetve elpusztíthatják azokat. Így a Re+general alkalmazása főleg antibiotikum kúra alatt a gyógyszer bevétele után 3 órával ajánlott.

Adagolás: napi 2x1 kapszula étkezés közben, folyadékkal. a bélflóra hatékony regenerálása érdekében ajánlott a doboz teljes tartalmának elfogyasztása.

Mellékhatások:
A készítmény kúraszerű fogyasztásának mellékhatása nem ismeretes. A rendszeres fogyasztás első napjaiban a készítményre érzékenyebb egyéneknél enyhe puffadás figyelhető meg. Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A Re+general alkalmazása nem okoz függőséget, hosszan tartó használata során mellékhatás megjelenése nem ismert. Így használatának nincs időbeni korlátha.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

   
Kiszerelés

14 db

Engedélyszám

OGYI: 993/2006.

Gyártó

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft., Magyarország

ára: 2 375 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©