Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Elkerülhetők az öregségi foltok

Az évek múlásával általában tudomásul vesszük, hogy bőrünkön úgynevezett öregségi foltok jelennek meg, és hogy semmit nem tehetünk ellenük – ezt azonban nem kell feltétlenül elfogadnunk. A foltok terjedését a megfelelő Schüssler só szedésével megállíthatjuk.

Az öregségi foltok a Calcium sulfuricum hiányának jelei. Minél kifejezettebb a hiány, annál több folt jelenik meg a bőrön. A bőr öregedése az idő múlásával természetes folyamat, az öregségi foltok sokasodása azonban Calcium sulfuricum Schüssler só szedésével megállítható.

A Schüssler sót érdemes 2-3 hónapig szedni, és évente kétszer megismételni a kúrát (D6-os erősségben naponta 3x1 tablettát).

A Calcium sulfuricum szedését indikálja még, ha egy gennyes folyamat hosszú ideje fennáll, és nem, vagy nehezen gyógyul. A leggyakrabban tályogok, kelések, gennyes bőrfekélyek illetve gennyes pattanások esetén alkalmazható jó hatásfokkal. A legtöbb gennyes folyamat esetén azonban érdemes más homeopátiás szerekkel, illetve Schüssler sókkal is kiegészíteni.

Hol kapható Schüssler só? [0]

Arcdiagnosztikai tanácsadók listája [0]

(x)A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/schussler-sok-so-oregsegi-foltok