Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Porszívóval szexelt munka helyett

Szokatlan kifogással hozakodott elő az a lengyel férfi, akit egy angliai kórház személyzeti éttermében rajtakaptak, amint éppen intim közelségbe kerül egy porszívóval.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!A meztelenül térdeplő építési vállalkozóra félreérthetetlen helyzetben bukkant egy biztonsági őr, aki első döbbenete után felszólította a férfit saját maga és a porszívó megtisztítására, majd értesítette a feletteseit.

A felújításra váró kórházépület bezárásával megbízott építési vállalkozó munkáltatóinak azzal indokolta tettét, hogy csak az alsónadrágját szerette volna megtisztítani a porszívóval, ami szerinte egyébként bevett szokás Lengyelországban. A férfit alkalamzó cég szerint bár az eset sokakat megnevettetett, az ilyen viselkedés mégis elfogadhatatlan, ezért a tisztaságmániás lengyelt kirúgták.

A fajtalan tett elszenvedője is érdemel néhány szót, az angolszász országokban népszerű, Henry Hoover névre hallgató porszívó ugyanis festett szemekkel és szájjal rendelkezik, csöve pedig az orrából áll ki. A mostani esetben a szexuális vágy tárgya tehát rendelkezett némi emberi vonással, sokan azonban beérik kevésbé antropomorf társsal is: korábban egy brit férfit egy kerékpárral kaptak rajta egy szállodai szobában, de volt, aki a rideg utcakővel is beérte.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit! [0]A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/szex_sex_porszivo