2021. Június 23. szerda
A lézeres szemműtét már több évtizedes múltra tekint vissza, világszerte több tízmillióan élvezhetik újra az éleslátás örömét az eljárásnak köszönhetően. A fájdalommentes korrekció során akár jobban is láthatunk, mint valaha. Ma már nem csak a rövidlátók élvezhetik a lézeres szemműtét által nyújtott tökéletes látást, hanem az olvasószemüvegünket is eldobhatjuk.

Az öregszeműség vagy presbyopia a szemlencse rugalmasságának, fókuszáló vagy alkalmazkodó képességének (akkomodáció) a romlását jelenti. Ilyenkor tapasztaljuk azt, hogy összefolynak a szemünk előtt a betűk, nem látjuk a telefon kijelzőjét élesen, az étterem félhomályában nem tudjuk elolvasni az étlapot. olvasoszemuvegA leggyakoribb megoldás az olvasószemüveg, ami kényelmetlen, mindig kéznél kell lennie, másrészt az öregedés jele, amit nem szívesen mutatunk másoknak. De létezik más megoldás is!

Már lézerrel is megoldható

A Focus Medical elsőként vezette be 2011-ben a lézeres olvasószemüveg kezelést. Azóta több mint 3000 kezelést végeztek. A beavatkozás során az egyik szemet a távoli és a közepes, a másikat pedig a közeli és közepes éleslátásra korrigálják. Az agy a két különböző képet tökéletesen össze tudja illeszteni. Így a távoli, a közepes (monitortávolság) és a közeli tárgyak képe is tisztán látható lesz.

A kezelés teljesen fájdalommentes, csak néhány percet vesz igénybe. Klinikánkon rendelkezésre áll a látásjavító lézerek legújabb generációja: a VISUMAX, ami a jelenleg elérhető legkíméletesebb és legprecízebb lézerkezelés. Ha szeretne megszabadulni az olvasószemüveg viselésének minden nyűgétől, jelentkezzen klinikánkon!


2018. 04. 19.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés