Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Céklás sárgarépapüré (A-vitaminban gazdag)



Hozzávalók:
1 közepes méretű friss cékla
2 kisebb zsenge sárgarépa
Elkészítés:

Vágjuk le a cékla szárát. Forraljunk egy edényben vizet. A forró vízben kb. 30 perc alatt főzzük puhára a zöldséget, majd ámozzuk meg és kockázzuk fel. A megtisztított sárgarépát vágjuk kisebb darabokra és főzzük meg 3-5 perc alatt.

Ha már egyik zöldség sem forró, egy mixerben dolgozzuk össze őket, úgy hogy a püré teljesen egyenletes legyen.


Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:
Az elkészült pürét le is fagyaszthatjuk.
Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/ceklas_sargarepapure