Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Oxigénterápia - erősítheti az immunrendszert, a tüdőt

A szervezet megfelelő működéséhez életünk minden percében 1 liter oxigénnek kell eljutnia a sejtekhez. A környezeti ártalmak; az egészségtelen életmód; valamint az életkorból adódó szívfunkció- és érrendszer-változások sajnos fokozatosan csökkentik a vér oxigénnyomását. Otthoni oxigénterápiára is van ma már lehetőség, mely számos panasz, betegség kezelésében segíthet.

Mit lélegzünk be?

Az ideális az lenne, ha a levegő minden egyes köbcentiméterében 20 000 negatív oxigénion lenne. Ez a mennyiség azonban napjaink nagyvárosi levegőjében mindössze 50 – 100 ion/cm3, vidéken 300 – 400 ion/cm3, nem rendszeresen szellőztetett zárt terekben 25 – 30 ion/cm3. A szervezetünk természetesen kompenzál – egy ideig. Ezután bekövetkeznek idegi és fizikai alul működések. Egyre több tudományos kutatás és vizsgálat révén felismerték az oxigén fontosságát az életben. Az oxigént széles körben alkalmazzák különböző kóros állapotok kezelésére. Eleinte a tüdő megbetegedések, újszülött kori atelektázia, tüdő kollapszus és asztma, majd fokozatosan a szív és agyi megbetegedések terén.

Az Oxigénterápia egyre keresettebb, és egyre szélesebb körben használják! [1]

Javíthatja az anyagcserét, a felszívódást, Erősítheti az immunrendszert, a tüdőt! növelheti a teljesítményt, az állóképességet, a koncentráció képességet, javíthatja a látást, illetve megszüntetheti az alvászavart-horkolást. Az Oxigénterápiás készülékünk orvosi jelenlét nélkül kényelmesen otthon használható.

 

 

 

Egy molekuláris szűrő segítségével a Nitrogént kivonja a levegőből, és jóval magasabb koncentrációjú (32-92% ) oxigént juttatja be a vérbe.

Hogyan hat?

Az oxigén nagyobb mennyiségben kerül felvételre, és könnyebben eljuthat a sejtekbe, ahol serkentheti azok anyagcseréjét, szaporodását, regenerálódását. Felgyorsulhat az O2-, a CO2-, a tápanyag-és a salakanyagtranszport, így javulhat a szövetek tápláltsága, s csökkenhet a salakanyag-felhalmozódás, az öregedési folyamat. Javulhat az immunsejtek tevékenysége, erősödhet a szervezet önvédelmi mechanizmusa.

Milyen panaszokat enyhít?

Kimerültség, koncentrációs zavarok, alvászavarok, lehangoltság.

Keringési zavarok, érelmeszesedés, érszűkület, ritmuszavarok, szívtáji szorítás egyes eseteiben.

Nem túl súlyos magas vérnyomás kezelésére. Csökkent légzési kapacitás, krónikus tüdő és légúti betegségek (bronchitisz, asztma…) tüneteinek enyhítésére.

Allergiák kiegészítő kezeléseként.

Visszatérő fertőzések, immungyengeség leküzdésére.

Kilmakterikus és premenstruációs panaszok mérséklésére.

Daganatos betegségek kiegészítő gyógymódjaként (elsősorban immunrendszeri támogató és salaktalanító szerepe miatt). A kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásainak mérséklésére.

Frontérzékenység enyhítésére.

Krónikus fejfájás, migrén kezelésére.

 

www.gyogyuljoxigennel.hu [2]

immunerosites.o2@gmail.com

Facebook: Immunerősítés Oxigénnel

+36 70 8866086

 

(X)



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/oxigenterapia