Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Teafaolaj: egy világhódító Ausztráliából

A növény neve egy kicsit megtévesztő: a teafa leveléből egyáltalán nem lehet teát készíteni… Ám illatos, értékes, színtiszta olaját annál inkább, mely jótékony tulajdonságainak köszönhetően óriási karriert futott be az utóbbi évtizedekben a kozmetikai iparban.

Maga a teafa nem is annyira fa, mint inkább cserje, mely Ausztráliában őshonos. Hosszúkás, keskeny leveleiből nyerik ki a kámforos illatú teafaolajat, melyet az őslakosok évszázadok óta használnak fertőtlenítésre és légúti betegségek kezelésére. A dr. Organic [1] termékei között is megtalálható a 100%-os tisztaságú, bio minősítésű teafaolaj, melynek ott a helye minden háztartásban. A sebfertőtlenítéstől kezdve a pattanáskezelésen át a korpa leküzdéséig sok mindenre használható.

A teafaolaj legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy teljesen természetes módon elpusztítja a kórokozókat: antibakteriális és gombaölő hatású.

Antibakteriális hatása miatt ideális összetevője a dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodornak, hiszen ismert, hogy a kellemetlen testszagot a bőrön megtelepedett baktériumok anyagcseretermékei okozzák. Fertőtlenítő hatása kulcsfontosságú összetevővé teszi a dr. Organic antibakteriális Folyékony kézmosóban is.

A szájüregben a lepedék és a fogkő kialakulásának legfőbb okozói a baktériumok, ezért a dr. Organic bio teafaolajjal készült fogkrém és szájvíz mindenkinek kiváló választás, aki természetes módon szeretne tenni a szájhigiéné érdekében.

Ennek a sokoldalú olajnak a gombaölő hatását hasznosítja a dr. Organic körömápoló, mely segít a köröm helyreállításában és regenerálásában.

Sokak számára jelentenek vissza-visszatérő problémát a pattanások, melyek mindig a legfeltűnőbb helyen és a legrosszabbkor képesek megjelenni. Ám szerencsére a bio teafaolaj erre is hathatós megoldást kínál: a dr. Organic Ecsetelő gél golyós fejével a hűsítő, frissítő és nyugtató film célzottan felvihető a problémás területekre.

És ez a fantasztikus olaj még sokféle módon a hasznunkra lehet. Hogyan? Ahhoz, hogy ezt megtudjuk, elég végignézni a dr. Organic teafaolajos termékcsaládját! [2]

 

A Dr. Organic termékeket keresd a nagyobb Müller, DM és Rossmann drogériákban.

 

(x)



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/teafaolaj