Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Az első lépés a tartós fogyás felé

Szeretnénk egy olyan segítséget adni, ami gyors sikerélményt jelent, így nő a kitartás a karcsúság felé vezető úton, és rögtön meg is szabadulhatunk jónéhány kilótól.

 

Karcsú akarsz lenni? Kezdd ezzel!

Haslapító koktélnak is nevezhetjük a 12 illatos gyógynövény kivonatát tartalmazó fogyasztó, méregtelenítő italt. A koktél elvégzi a belek salaktalanítását és erősen égeti a zsírt. Búcsút inthetünk az évek óta magunkon cipelt úszóguminak. Kezdetnek ez kiváló, de ne feledjük, hogy ha túlsúly van rajtunk, az a helytelen étkezési szokásoknak és a kevés mozgásnak köszönhető.

Mit nyújt LIPO Plusz koktél?

A gyógynövényeket olyan kombinációban tartalmazza az ital, amelyek természetes úton gyorsítják az anyagcserét, a zsírok bontását, és a tavaszi méregtelenítéshez is nagyszerű. A kúra minimum ideje 60 nap, már ezzel is könnyűnek fogjuk magunkat érezni, megszabadulunk jónéhány kilótól, és ez a sikerélmény megadja a kezdő lökést az életen át tartó karcsúság felé. A maximum ideje 120 nap, ami elegendő időt ad arra, hogy egészségesre alakítsuk az étrendünket, szokásunká váljon a rendszeres mozgás. Mindeközben már el is érhetjük az álomalakunkat, a LIPO Plusszal ugyanis szépen leolvadnak a kilók főképpen a has és a csípő vonaláról. Tartsd meg az eredményt a helyes étrenddel és a rendszeres mozgással!

Hogyan kell használni a LIPO Pluszt?

Naponta 1,5 l ásványvízhez kell adnunk 25 ml Lipo Pluszt, és egész napra elosztva iszogatnunk. Így különösebb megerőltetés nélkül tisztíthatjuk szervezetünket és figyelhetjük, hogyan lesz napról napra laposabb, feszesebb a hasunk, karcsúbb a derekunk. A tisztító kúra befejeztével úgy érzed, mintha kicseréltek volna és valóban ez is történik, a téli fáradtság helyére tavaszi frissesség költözik.

ONLINE RENDELÉS

Minimum/maximumkúra:

120 nap, minimum 60 nap

Lipo+ ára: 4665 Ft + 990 Ft szállítási költség

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

Online rendelés: 1 db Lipo+ haslapító koktél>> [0]

Komolyan veszed a fogyást? Segítünk! Rendeld meg a minimumkúrát kedvezménnyel!

3 üveg Lipo+ ára: 13 995 Ft helyett 11 595 Ft + 990 Ft szállítási költség

Online rendelés: [0]3 db Lipo+ haslaposító koktél minimumkúra kedvezménnyel >>

Telefonon is megrendelheted: 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődj először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.

Lipo+ összetevők:

FOS (gyümölcs-oligoszaharid), papaya termés-kivonat, ananász szár-kivonat, édesgyökér-kivonat, articsóka levél-kivonat, máriatövis termés-kivonat, komló virág-kivonat, orvosi citromfű virág-kivonat, kamilla virág-kivonat, édeskömény termés-kivonat, zöld ánizs termés-kivonat, gyömbér gyökér-kivonat, fahéj kéreg-kivonat Kiszerelés: 500ml / 20 napi adag

 

Ne érd be ennyivel, válts egészséges étrendre, mozogj rendszeresen, hogy egy életre megőrizhesd a frissen elnyert karcsúságot!

Tippek az életmódváltáshoz:

- a LIPO Plusz kúra ideje alatt állítsd össze, milyen ételeket szeretnél kizárni, milyen – esetleg teljesen új – ételeket szeretnél beiktatni.

- Tartós eredményre csak akkor számíthatsz, ha olyan étrendet követsz, amit szeretni fogsz a jövőben is. Nem tudunk egy életen át a megfosztottság érzésével élni, és semmi értelme egy olyan szigorú diéta elkezdésének, amit nem fogunk tudni egy életen át követni. A kedvelt ételeknek gyakran van egészségesebb változata, és érdemes szétnézni a neten is, milyen egészséges és finom ételek vannak, amit szeretne a családod is. Nyiss új fejezetet a konyhában is!

- Felejtsd el a nassolást, rengeteg kalória jön fel velük, teljesen szükségtelenül.

- Mozogni nem csak a konditermekben lehet, nem kell személyi edző ahhoz, hogy a karcsúságot megőrizzük! A lényeg: mozogj többet, mint eddig. Már napi félóra sietős gyaloglás is csodát tesz, arról nem is beszélve, hogy meghosszabbítja az életet. Pl. gyalog járhatunk a munkahelyünkre, vagy ha túl messze van, akkor parkoljunk hamarabb, vagy szálljunk le a buszról előbb. Gyakran már ennyi is elég ahhoz, hogy megőrizzük a súlyunkat.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/tartos-fogyas