Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Ragyogás a szemnek, búcsú a ráncoknak Schüssler prémium szemránckrémmel!

A szemkörnyéki terület a legérzékenyebb az arcbőrön, most megtudhatod, hogy miért! A szem alatti bőrfelületen kevesebb faggyúmirigy található, viszont itt a legaktívabbak az izmok, ezért a mimikai ráncaink alakulnak ki először. Ezen a területen érdemes egy kicsivel gazdagabb krémet használni.

A Schüssler Age Protection termékcsalád [1] legújabb tagja a prémium szemránckrém [2], tele értékes természetes összetevőkkel, mint a damaszkuszi rózsavíz, körömvirágkrém és kókuszvaj. A Schüssler szemránckrémnek fantasztikusan könnyű az állaga, gyorsan beszívódik és friss érzést hagy a bőrön. A speciálisan szemkörnyéki területre kifejlesztett natúr krém, Nr.10-es (Natrium sulfuricum) ásványi sóval, mint természetes vízhajtó, segít a szem körüli puffadás és a reggeli szem alatti táskák megszüntetésében. A Nr.11-es (Silicea) ásványi sót, a „szépség sójaként” szokták aposztrofálni, hiszen a bőr természetes kollagéntermelését serkenti.

A Schüssler szemránckrémben [3] növényi őssejt, kókusz- és jojobaolaj együttesen védenek az idő előtti bőröregedéstől és halványítják a szem körüli szarkalábak nyomait, szemeid újra kipihentnek tűnnek. Élvezd a rózsavíz és a Schüssler-féle ásványi sók jótékony hatásait minden nap, hiszen a bőröd a legjobbat érdemli.

Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen Neked. Keresd a natúrkozmetikumokat a www.schusslerkozmetikumok.hu  [4] oldalon és a Patikákban!



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/szemrancos-sch