Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Egy tökéletes arcradír, ami táplálja is a bőrt!

Ki ne szeretne egészséges, lágy, ragyogó arcbőrt, ami a smink alatt is hibátlan? Még a fiatal bőr is ápolásra szorul, hiszen az is sokkal szebb lesz egy arcradírozás után! Mit várhatunk egy tökéletes arcradírtól?

Az arcradír finom szemcséivel megszabadulhatunk az apró ráncokat sokkal jobban kiemelő elhalt hámrétegtől, végre fellélegezhet a bőr, és megláthatjuk valódi, egészséges színét. A radírozás felgyorsítja a sejtek megújulását, ezzel pedig sokat tehetünk azért, hogy a ráncok minél később jelenjenek meg, de a meglévők is halványodhatnak, az arcbőr tömörebb, rugalmasabb lesz. Ilyenkor kell a hatóanyagokban gazdag krémeket is felvinni az arcra, hiszen nem kell áttörniük az elhalt hámrétegen, hanem akadálytalanul felszívódnak.

Figyelmébe ajánljuk a Dr. Schüssler arcradírt, ami sokkal több egy sima arcradírnál, és 100%-ban natúr! Nem csak gyengéden és alaposan radíroz, hanem Nr.8-as ásványi sót is tartalmaz, ami mélyhidratáló hatású. Mi több, olyan természetes anyagokból álló olajokat, vajakat tartalmaz, mint

a seavaj: ami hosszan tartó hidratálást nyújt,

az értékes jojobaolaj: amit minden bőrtípus imád,

avokádóolaj: segíti a sejtek megújulását

argánolaj: helyreállítja a bőr természetes zsírrétegét és csökkenti a ráncokat,

az uborka kivonat pedig frissé, üdévé teszi az arcbőrt.

Mi többet várhatunk egy arcradírtól? Az ára is igen méltányos: 2 095 Ft. Itt rendelhet Ön is belőle: http://schusslerkozmetikumok.hu/schussler_melyhidratalo_arcradir [0], vagy keresse a patikákban!



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/arcradirnak