Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Hogyan tegyen egy lépést a hosszabb életért?

Hazánkban vezető haláloknak a szív- és érrendszeri betegségek számítanak. Megdöbbentő, hogy a felnőtt lakosság 79 százaléka rendelkezik e megbetegedések kialakulásának legalább egy kockázati tényezőjével, mégsem teszünk túl sokat ellene. A halálos számok mögött férfiak és nők állnak, szeretteink vagy akár mi magunk. Mi legyen az első kis lépés a szívünk egészségéért?

Persze, hogy a legjobb a rendszeres sport, a stressz kiiktatása, a megfelelő étrend. Ennek is kell lennie a célnak, de a megbetegedési arányokat nézve valamiért ez csak keveseknek sikerül. Nézzünk egy teljesíthető (első) lépést az egészséges szív felé vezető úton!

Egy a „szívünk kedve szerint” válogatott hatóanyag-kombinációra figyeltünk fel, mégpedig a több évezrede bizonyító indiai Ayurvedikus termékek palettáján találtunk erre az igazi gyöngyszemre.

A Goodcare Arjuna kapszulában olyan hatóanyagok szerepelnek, melyek segíthetnek az alábbi problémákon:

- Javítják a vérkeringést, a szívizom működését,
-csökkenthetik a vérnyomást,
-oldják a stresszt,
-részlegesen blokkolják a „rossz” koleszterin felszívódását.

Mindez nem is csoda, ha megnézzük a hatóanyagokat, illetve azoknak különösen szerencsés kombinációját ebben a készítményben: A kapszula legfontosabb hatóanyag a Terminalia Arjuna, amit Indiában évezredek óta használnak a szív erősítésére. A következő összetevő a ma méltán oly „divatos” flavonoidok, a kutatások ugyanis igazolják, hogy csökkentik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, és a flavonoidoknak nem ez az egyetlen előnyös tulajdonságuk. A kapszula fitoszterolokat is tartalmaz, ezek képesek részben blokkolni a koleszterin felszívódását, a tanninok pedig vérkeringés javító hatásúak. Ez az felhozatal már önmagában is nagyszerű, a kutatók azonban ennél is tovább mentek, még egy kis „meglepetéssel” egészítették ki a terméket. A teljesség kedvéért tettek bele kalciumot, magnéziumot (mindkettő segíti a normál szívműködést és a keringést), van benne réz, hogy a kalcium biztosan hasznosulhasson, a csipetnyi cink pedig csökkenti a koleszterin lerakódását.

Mennyibe kerül ez a „csoda”?

 

Szerencsére az ára is méltányosnak mondható, ugyanis a 60 db-os kiszerelés ára 4 457 Ft. Csak ajánlani tudjuk ezt a minden tekintetben kifogástalan, jól átgondolt készítményt.

Good CareArjuna kapszula 60 db
Ára: 4457 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási határidő:
2-5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: GoodCare Arjuna kapszula [0]
Telefonon:
9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.

(x)A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/sziv-errendszer-vedelem