Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Májvédő finomságok

 Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Mogyoró, mandula és aszalt sárgabarack: érdemes sokat fogyasztanunk ezekből az ételekből, a legújabb kutatások szerint ugyanis E-vitamin tartalmuk csökkenti a májrák kialakulásának a kockázatát.A májrák a daganatos megbetegedések közük a világon a harmadik leggyakoribb halálok. A világ összes májrákban elhunyt betegének 54 százalékát a kínai betegek teszik ki. A Shanghai Rákkutató Központ munkatársai ezért 132 837 kínai adatait, és étkezési szokásait vizsgálták meg, beleértve 267 rákbeteget is. Az eredményekből kiderült, hogy azok, akik E-vitaminban gazdag ételeket fogyasztanak, csökkenthetik a májrák kockázatát.

Eddig is tudtuk, hogy az E-vitaminban gazdag ételek, mint például a mandula, a mogyoró, a fenyőmag vagy éppen az aszalt sárgabarack segítenek csökkenteni a szívbetegségek és az időskori szemkárosodás esélyét, most azonban kiderült, hogy a májrák ellen is hatékony lehet.

------------------------------------------------------HIRDETÉS-------------------------------------------

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék:

38 800 Ft HELYETT 15 990 Ft!

Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetünk benne. Füst- és szagmentes!

Megnézem a légkeveréses halogén főzőkészüléket >> [1]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Mi egyértelmű összefüggést, dózis-válasz hatást találtunk a májrák kialakulásának kockázata és az E-vitamin között" - fűzte hozzá Dr. Wei Zhang, a kutatás vezetője. A tanulmány a Journal of the National Cancer Institute oldalain jelent meg.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/majrak_mandula