Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Az eljegyzésükön tudták meg, hogy testvérek

Egy dél-afrikai szerelmespár öt év együttélés után tudta meg, hogy testvérek, ráadásul csak azután és amiatt, hogy kiderült, gyermeket várnak.

A rokonsági kapcsolat azért derült ki, mert a pár a terhesség miatt úgy döntött, hogy összeházasodik, az eljegyzésre pedig meghívták szüleiket. Hogy ki döbbent meg jobban, a testvérpár, vagy szüleik, nem tudni, mindenesetre a szülők is elképedhettek.

1983-ban viharos körülmények között váltak el egymástól, de gyerekeiken – "testvériesen" – megosztoztak. Fiuk és lányuk egymástól 80 kilométerre cseperedett fel, de 2007-ben véletlenül ugyanarra az egyetemre kezdtek járni és első látásra egymásba szerettek.

A pár azonnal letett az esküvőről, és szakított, immár csakis testvérként viszonyulnak egymáshoz. Nagy gondjuk, hogy miként magyarázzák el megszületendő gyermeküknek sajátos származását.

"Nagy családot akartunk, sok gyereket, így valósággal sokkolt minket, amikor megtudtuk, hogy testvérek vagyunk" – idézte a brit Metro újság a nőt.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/testverek-eljegyzes