Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

A viccnek szánt leszbikus csók is megcsalás?

A legtöbb nő meg van győződve arról, hogy a barátja legvadabb szexuális fantáziái közé tartozik, hogy őt egy másik lánnyal csókolózni lássa. Igazság szerint azonban a férfiak egyharmada szakítana ilyesmiért.

Egy 1500 személy bevonásával készült brit kutatás eredménye alapján a férfiak egyharmada szakítana ilyen esetben a barátnőjével, kétötödük pedig „nagyon mérges” lenne. Ez cáfolja azt az elképzelést, miszerint az erősebbik nem minden tagja izgatónak találja a „lány lánnyal” felállást.

Arra a kérdésre, hogy „Megcsalásnak tekintené, ha a barátnője viccből csókolózna egy másik férfival?”, a résztvevők 82 százaléka válaszolt igennel. Ugyanezeknek a férfiaknak 61 százaléka biztosan megcsalásnak érezné, ha a párja lánnyal csókolózna szórakozásból, és 17 százalék válaszolta, hogy „attól függ”. Mindössze 22 százalék tekintené természetesnek az esetet.

Azok közül, akik megcsalva éreznék magukat, 32 százalék azonnal szakítana a nővel. Nagy részük azt mondta, azért, mert nem tudnának többé megbízni benne, és a szexuális irányultságában.

A felmérés a MyCelebrityFashion.co.uk honlapon készült. A cég kereskedelmi igazgatója, Andy Barr azt mondja, a céljuk az volt, hogy megtudják, mit tekintenek a férfiak megcsalásnak, és szerintük mi fér bele egy párkapcsolatba.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/megcsalas-leszbikus-csok