Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Milyen pasira vágynak titokban a nők?

Ellenszenves tuskók, bőgőmasinák, szőrösek és sportrajongók, figyelem! Nem feltétlenül szorulnak egész életükben a társkereső oldalak perifériájára: egy brit felmérés szerint a tökéletlen külső és személyiség sok nő számára igenis vonzó. Más kérdés, hogy ezt nem szeretik bevallani.

Nem mindegyik nő vágyik a címlapok borotvált izomagyú macsóira, 91%-uk inkább olyan férfit választana, aki nem tökéletes, és rendelkezik egy-két hibával – derült ki a onepoll.com felméréséből.

A legvonzóbb tökéletlenségnek a borotválatlanság számít, legalábbis a 2500 megkérdezett nő 41%-a szerint; sokuk szerint pedig az is vonzó, ha a pasi egy kicsit ellenszenves. A harmadik vágyálomnak pedig a szőrös mellkas bizonyult. A szőrösség úgy tűnik, az egyik legvonzóbb férfitulajdonság: a válaszadók kétharmada inkább a szőrösebbekre szavaz, míg 56% kifejezetten a borostára bukik.

A furcsa ranglistán előkelő helyen szerepelnek a könyvmolyok, és azok a férfiak, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket, és elpityeredni egy érzelgős filmen. A többi női vágyálom közt szerepel az őszes halánték, a szemüveg és a sportcsapatok iránti rajongás.

A felmérést végző cég szóvivője elmondta a brit Mail Online-nak, hogy a nők csaknem ötöde sose vallaná be mások előtt, mit talál igazán vonzónak egy férfiban. Helyette inkább azt mondják, amit társadalmilag várnak el tőlük: a teremtés koronája legyen izmos, férfias és frissen borotvált.

„Az eredmények azonban igazolják, hogy titokban a nők teljesen másról ábrándoznak. Tényleg kedvelik az érzékeny lelkű férfiakat, illetve a kissé túlsúlyosakat” – mondta a szóvivő. A nők többsége – 58%-a – olyan párra vágyik, aki nem nézi, mi kerül a tányérjára, és nem aggódik a súlya miatt.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/nok-titkos-vagya