Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Az ideális spermadonor Ben Affleckre hasonlít

Egy kaliforniai spermaban szerint hírességekre hasonlító spermadonorjainak mépszerűségi listáját a Ben Affleck hasonmások vezetik – derült ki az intézmény közleményéből.

A California Cryobank egyik különleges szolgáltatása, hogy ügyfelei olyan férfiak hímivarsejtjeit is kérhetik, akik valamelyik hírességre hasonlítanak. A hasonmások olyan ismert emberek vonásait viselik, mint pl. Vilmos herceg, Tiger Woods vagy Tom Cruise. A központ szolgáltatásaiban szerepel egy egészen különös „termék” is, nevezetesen az egyszerre több hírességre is hasonlító férfiak örökítőanyaga.

A központ szóvivője, Scott Brown a Daily Telegraph-nak nyilatkozva elmondta, szolgáltatásukra nem úgy gondolnak, mint megtervezett utódokkal való házalásra, hanem mint az ügyfeleik számára biztosított viszonyítási alapra. A donációt igénybe vevők részéről ugyanis emberi igény, hogy valamiféle kapcsolatot érezzenek a donorral – még akkor is, ha ez nem valós –, az ismert emberekkel pedig mindenképpen rendelkeznek valamilyen érzelmi viszonnyal.

A központ ugyanakkor hangsúlyozni kívánja, hogy nem kívánják azt állítani, hogy a gyermek úgy is fog kinézni, mint valamelyik sztár külső jegyeit magán viselő donor-szülő, hiszen a genetika annál jóval bonyolultabb, semhogy ilyesmit ígérni lehetne.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/spermadonor-ben-affleck