Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Bíróság tiltotta meg a szex közbeni üvöltést

Másodfokon is pert vesztett egy brit házaspár, akiket szomszédaik azért pereltek be, mert szex közben hangosan üvöltöttek. A férj sem csendes, de a szomszédok, a járókelők és a postás egyhangúan a nő hangerejét nehezményezik.

A 48 éves feleség kéjsikoltozása ráadásul nem csak pár percig tart, hanem órákon át és általában éjfél körül kezdődik. Annyira jó a pár torka, hogy még nem közvetlen szomszédaik is először azt hitték, ölik Cartwrightékat.

A párnak első fokon a bíróság megtiltotta a fülsértő hangoskodást. A feleség erre hangtompítót vetett be: párnát szorít szájára, ám azon keresztül is zeng a környék. A hallgatóság természetellenesnek és hisztérikusnak minősíti a „duettet”, amely olybá tűnik, mintha mindkettejüknek iszonyú fájdalmai lennének és azért ordítanának torkaszakadtából.

A helyi önkormányzat mérései szerint a pár által kibocsátott zaj 30-40 decibellel hallatszik a szomszédban, olyan erővel, mintha közvetlenül ott beszélnének. Közvetlen szomszédasszonyuk vallomásában kitért arra, hogy hiába hangosítja fel a maximumra hálószobájában a tévéjét, a pár túlharsogja azt is.

A nő azzal érvelve adta be fellebbezését, hogy alapvető emberi joga van az önkéntelen sikoltozáshoz. A mostani tárgyaláson a bíróság meghallgatott egy 10 perces részletet – hangfelvételről – a pár produkciójából. A kazettán jól hallani azt is, hogy a nő párnába próbálja fojtani kéjsikolyait, ám hiába.

A bíró helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, marad a tilalom.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/hangos-szex-birosag