Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Kik a világ legkitartóbb szeretői?

Hölgyeim, ha kitartó, külföldi szeretőre vágynak, válasszanak brit férfit! Egy felmérés szerint a szigetország hím lakói sokkal tovább tudnak élvezet nyújtani partnereiknek, mint más, „gyors tüzelésű” külföldiek.

Az Utrechti Egyetem kutatói majd’ 500, különféle nemzetiségű férfi ágyban nyújtott teljesítményét hasonlították össze, már ami az időt illeti.

A kutatók azt találták, hogy a szex során a brit férfiak bírják legtovább: nekik átlagosan 10 perc szükséges a „végkifejletig”. Ahhoz képest, hogy ez sem tűnik túl nagy teljesítménynek, a többi nemzet fiainak eredménye még lehangolóbb.

Az amerikaiak 8 percig bírják, a dánok 6,5 percig, a heves vérmérsékletűnek elkönyvelt spanyolok viszont mindössze 4,9 percig. A törököknek, akik a legrosszabb átlagot érték el, indössze 4,4 perc kell ahhoz, hogy végezzenek.

A The Sun című napilapban megjelent cikk azt is megemlíti, hogy a vizsgáltak közül egy férfi, akinek nemzetiségét nem hozták nyilvánosságra a szakértők, mindössze 6 másodperc alatt élvezett el.

A részletes eredményeket bemutató cikk a Journal of Sexual Medicine című szaklapban jelent meg.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/kitarto-szeretok