Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Együtt a fogyókúra is hatásosabb

Az Egyesült Királyságban készült kutatások szerint általában sikeresebb a fogyókúra azon fogyni vágyók esetében, akik csoportosan kezdik el a fogyókúrát, az egyedül diétázókhoz képest.  

Különösen igaz ez a nőkre, akik elmondásuk szerint hitet és kitartást merítenek egymásból, ha közösen fogyókúráznak. Ezért a szakértők azt ajánlják, hogy ha szeretnénk lefogyni, mindenképp keressünk magunk mellé még pár barátot, ismerőst, akik hasonló cipőben járnak, mint mi.

Általában a kis, három-négyfős csoportok a legideálisabbak fogyókúra szempontjából. A legfontosabb eldönteni, milyen módszerrel szeretnénk lefogyni. Legyen az fogyókúra, vagy testedzés, fontos, hogy a fogyni vágyók mindent együtt csináljanak, így kialakul az egészséges versenyszellem.

-------------------------------------a cikk lentebb folytatódik------------------------------------------

 

Legyen lapos a hasa!

A legtöbb ember a hasára hízik, és gyakran egy sikeres fogyókúra után sem tűnnek el a hasi zsírpárnák, az úszógumik.

Itt egy jó kis haslaposító koktél! Megnézem >> [0]

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persze semmiképp ne válasszunk olyan fogyókúrás módszert, amelynek az alapja a koplalás. Fontos, hogy a fogyókúrázók egészséges és tápláló ételekkel pótolják energiaszükségletüket. Testmozgást is csak olyat válasszanak, ami edzettségi szintjüknek megfelelő. Az egyik legjobb és legolcsóbb megoldás a séta és a kocogás, ami csoportosan végezve még szórakoztatóbb.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/fogyokura_egyutt