2022. Szeptember 25. vasárnap
A tudósok körében konszenzus uralkodik abban a tekintetben, hogy a táplálkozás minőségének hatalmas jelentősége van a testi és lelki egészség, a jó szellemi és fizikai teljesítőképesség megőrzése és az egészséges öregedés szempontjából. Az egészséges étrend általános elvein túl számos kutatás foglalkozik a tápanyagok kombinációjával, ezeknek az egészség megőrzésében játszott szerepével. Cikkünkben egy nemzetközileg elismert egészségügyi és tudományos kiválósági központ új kutatási eredményét mutatjuk be, mégpedig az évezred betegségeként számontartott kór vonatkozásában.

Napjainkban az orvostudomány fókusza a prevencióra, a betegségek kialakulásának megelőzésére esik. A 21. század idősödő nyugati társadalmának egyik legnagyobb kihívását a mentális betegségek jelentik. Az Alzheimer-kórt az évezred betegségeként is említik, mivel az életkor növekedésével párhuzamosan a betegség előfordulása robbanásszerű méreteket ölt. Számos kutatás foglalkozik az Alzheimer-kór és a demencia különféle formáival, a kór kialakulásának okaival és a betegség előrehaladása, valamint az életmód és a táplálkozás összefüggéseivel.

Alzheimer tápanyagok

A helyes táplálkozásnak az Alzheimer-kórra kifejtett jótékony hatásával kapcsolatos tudományos bizonyítékok folyamatosan bővülnek. A legtöbb tanulmány szerint az egyes vitaminok vagy táplálékkiegészítők önmagukban történő alkalmazása minimális terápiás előnyt nyújt. A legújabb kutatások a tápanyagok kombinációjára irányulnak.

Figyelmükbe ajánljuk a nemzetközileg ismert egészségügyi és tudományos kiválósági központ, az Asklepios-Med csoport új fejlesztését, a MEMENTUM-ot, ami egy teljesen új generációs táplálékkiegészítő, mely főként az agyunk normális működését segíti.

A MEMENTUM orvosok, gyógyszerészek és demencia-kutatók által létrehozott, korunk legmodernebb tudományos ismereteinek felhasználásával összeállított egyedülálló készítmény, melyet neves hazai és nemzetközi szakemberek is ajánlanak. A Prestige Awards díjjal is kitüntetett MEMENTUM kizárólag természetes, nagy tisztaságú és egymás hatását kölcsönösen felerősítő vitaminokból, ásványi anyagokból, nyomelemekből és növényi kivonatokból áll. Mivel egyre több tudományos adat és kutatási eredmény szól amellett, hogy az egyes összetevői még az Alzheimer-kórban is jótékonynak bizonyulhatnak, ezért a világon elsőként a MEMENTUM az enyhe feledékenységben, avagy a komolyabb memóriazavarokban, mint pl. a demenciában is kiváló étrendi támogatást nyújthat.

Legyen fiatal vagy idős, egészséges vagy beteg: a MEMENTUM bárkinek javasolt, aki az agyi működését, szellemi frissességét, mentális teljesítményét, koncentrációs készségét, memóriáját és egyéb kognitív funkcióit szeretné megtartani vagy akár serkenteni.

Megnézem a MEMENTUM kapszulát>

 

Mementum2

 

5 okos érv a MEMENTUM mellett:

• orvosok, gyógyszerészek és demenciakutatók által kifejlesztett egyedülálló termék

• specifikus kombinációjú, magas dózisú és egymás hatását erősítő összetevőkből áll

• innovatív, szigorú szakmai alapokon nyugvó, egyedi receptúra szerint készül

• kizárólag természetes és nagy tisztaságú alapanyagok kerülnek felhasználásra

• gyógyszergyártásra alkalmas (GMP2-minősített) hazai intézményben készül

Kattintok az egészségben eltöltött hosszú éveimért >

Kinek ajánljuk a MEMENTUm kapszulát?

Fiataloknál és idősebbeknél egyaránt hozzájárul a normális kognitív és egyéb mentális folyamatokhoz.

Egészségeseknek, akik>

Betegség tüneteiben:

• hangulatzavar, depresszió

• érdeklődés és motiváció hiánya

• stressz, szorongás

• kiégés, idegösszeomlás

• mértéktelen ivás, alkoholos demencia

• érelmeszesedés, kisér betegség

• agyi vérkeringés zavarai

• feledékenység, szellemi hanyatlás, enyhe kognitív zavar

• Alzheimer-kór (főleg a korai szakasz és a közép-súlyos stádium)

 

 

 

OGyÉI által értékelt és szakvéleményezett táplálékkiegészítő

 

Szponzorált tartalomOssza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés