2021. Május 07. péntek
A rossz emésztés, erjedéssel, gázképződéssel, rossz tápanyag felszívódással, lassú anyagcserével jár! A félig megemésztett étel miatt könnyen eltolódik a vastagbélben a bélflóra ideális egyensúlya. Emiatt a rothasztó baktérium-törzsek túlszaporodhatnak, ezek toxinokat (méreganyagokat) gyártanak, ami sokszor féláteresztő, áteresztő bél szindrómához, ételintoleranciához, allergiákhoz, krónikus gyulladásokhoz, és autoimmun megbetegedésekhez is vezethet.

Ezek a gyulladások főleg a zsírszövetekben zajlanak le, ezzel nehezítve a zsírbontás képességét, ami sok esetben elhízáshoz is vezethet!

Bontás1

Így függ össze a jó emésztés a normál testalkattal, pontosabban a rossz emésztés a túlsúly képződéssel!

A zsírbontás folyamata enzim függő.

A zsírbontás képessége nélkül nem lehetséges a zsírégetés sem! Ezért nem hozza sok esetben a torna sem a várt eredményt!

Mivel a zsírszövetekben tárolt méreganyagok miatt folyamatos gyulladások zajlanak a zsírsejtekben, ezért a szervezet nagyon nehezen tudja és akarja lebontani a zsírpárnákat.

A lassú, folyamatos krónikus gyulladások pedig metabolikus szindrómához, elhízáshoz vezetnek, illetve az immunrendszer ellenálló és védekezőképességét is gyengítik! Ezért vannak kitéve nagyobb veszélynek egy járvány idején a túlsúlyos és elhízott emberek.

A szervezetben minden mindennel összefügg! Egy szerv vagy szervrendszer működése sem kezelhető elkülönülten.

FEDBOND ® CELL-LITE Enzimek

Bontás2

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, PROTEOLITIKUS NÖVÉNYI ENZIM (BROMELAIN, PAPAIN), ÉS GYÖMBÉR KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

Egy komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal, puffadással, gázosodással küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve. A Gingerol- kivonat, csak egy összetevő a sok közül. Hatékonyan segíti a gyomor és bélnyálkahártya regenerálását, ami nagy kihatással van az emésztés minőségére! A laktáz enzim jelentős segítség a laktóz intoleránsok számára!

Használd bátran cellulit, azaz narancsbőr esetén is!

OGYÉI notifikált (23112/2019) étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos termék-listáján!

A cellulit is a zsírpárnákban lezajló gyulladásokról árulkodik!

A cellulit (narancsbőr) a nők rémálma, nem csak egy esztétikai szempont! A narancsbőr nem más, mint a gyulladt zsírszövethez egyenetlenül letapadó, ödémás kötőszövet.

Bontás3

Az immunrendszer természetes működési mechanizmusának részeként, a zsírszöveten belül, az immunsejtek (makrofágok) bekebelezik a toxinokat, megölik a sérült vagy elhalt sejteket. Ez a folyamat irritálja a zsírszövetet és gyulladásban tartja. Amíg gyulladások vannak a zsírszövetekben, addig nem tud a zsírbontás folyamata normál módon lezajlani.

Fontos, hogy minden ilyen szövetközi “hulladék”, ami a zsírszövetben mikrogyulladásokat okoz, megfelelőképpen, le legyen bontva proteolitikus enzimek (pl. bromelain, papain) által, hogy mielőbb kiürülhessen a szervezetből, és megszűnjön a problémát kiváltó ok.

Endokrinológusok útmutatása lapján, farmakológusok és dietetikusok fejlesztették ki a CELL-LITE Enzimek egyedi receptúráját. A jó emésztés elősegítésén kívül, a proteolitikus hatású bromelain és papain enzimek bontják a fibrineket és az elhalt sejtek lebomlását, kiürülését is segítik. Ezért sokat segíthetnek cellulit, azaz narancsbőr esetén is!

Minden probléma a rossz emésztéssel kezdődik. Ezért mondják, hogy a szépség is belülről fakad. Nem elég a narancsbőrt különféle csodaszernek remélt kencékkel, csak kívülről kenegetni!

A cellulit (narancsbőr) gyulladt zsírszöveteiben túltengenek a feltorlódott szövet-közti nedvek is, amit vizesedésnek, ödémának nevezünk. Ezen folyadékok is többnyire tele vannak bio-toxinokkal, méreganyagokkal!

A gyulladt és ödémás zsírszövet esetén ajánlott olyan komplex receptúrával rendelkező, enyhe vízhajtó hatású, gyógynövényekből készült teák fogyasztása, amelyek segítik a vesék szűrő és vizeletkiválasztó képességét, és a zsírégetést, valamint stimulálják az epetermelést, a máj méregtelenítését és a zsírbontás képességét is, ugyanakkor a vastagbél rendszeres ürülését is támogatják!

Szerző:

Tihor-Herczeg Kyra

táplálkozástudományi szakértő

Amerikai Anti-Aging Orvosi Akadémia tag

 

Bontás4

Ajánlott kiegészítő teák zsírbontás és zsírégetés serkentésére, és a pangó szöveti vizesedés megszüntetésére:

FEDBOND ® & CELL-LITE DRAIN TEA, egyedi receptúra, 7 gyógynövény komplex keveréke. Támogatja a vesék szűrő és vizeletkiválasztó képességét és a zsírégetést. *lásd a gyógynövények részletes leírását!

FEDBOND ® TEA egyedi receptúra, 10 gyógynövény komplex keveréke. Segíti az epetermelést, a máj méregtelenítését és a zsírbontást, ugyanakkor a vastagbél rendszeres ürülését is támogatja! Szerző: Tihor-Herczeg Kyra táplálkozástudományi szakértő Amerikai Anti-Aging Orvosi Akadémia tag

*lásd a gyógynövények részletes leírását!

Csak a komplex megoldások vezetnek eredményre, hiszen a testünkben a szervek rendszerekbe rendeződve működnek együtt egymással.

 

Szponzorált tartalom


2021. 04. 29.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés