Hair Rebirth hajdúsító szett

Hair Rebirth hajdúsító szett
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Hair Rebirth hajdúsító szett

A cellulóz mikropor tökéletesen eltünteti a kopasz foltokat, a ritkás hajterületeket. Az eredmény a következő hajmosásig tart, ellenáll a szélnek, a csapadéknak, ráadásul 1-2 perc alatt felvihető az érintett területre. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánljuk.

Hajmosás és szárítás után a problémás területre szórjuk a mikroport, megfésülködünk, és befújjuk a hajrögzítő sprayal. Ilyen egyszerű a használata. A következő hajmosásig rendben vagyunk, jöhet szél, eső (nem özönvízszerű), nem fog neki ártani. A hajdúsító cellulóz mikropor egybeolvad a meglévő hajjal, és azonnal dús hatást kelt. Olyan tökéletesen olvad egybe a kezelt területtel, hogy még nagyon közelről, pár centis távolságról vizsgálva  is észrevehetetlen.
Ez a csodás francia termék, a Hair Rebirth,  évek óta hódít a világszerte. Nem véletlen, hiszen nem csak ezt a megdöbbentően látványos eredmény tudja produkálni, hanem káros mellékhatása sincs, a cellulózt ugyanis az élelmiszeripar is gyakran használja. Nem gátolja a haj természetes növekedését, teljesen színtartó, nem kenődik el, nem hullik le, nem hagy foltot, nem keni össze a ruhát vagy a párnát. Tényleg olyan, mintha a sajátunk lenne.
A felvitel után rögzítsük, ugyanis sokkal tartósabb lesz, ha hajlakkal, vagy a francia cég (Institut Claude Bell) által gyártott  hajrögzítő sprayt használjuk.
5 féle színben kapható: fekete, sötétbarna, világosbarna, szőke, szürke. De 2 féle színből kikeverhető egyedi szín is.
 Ne tartsuk a nedves fürdőszobába, mert összeállhat a mikropor, száraz helyen tároljuk!
Meddig tart a hatása?
Napokig, de az első hajmosással lejön a por, újra fel kell tenni.
Egy flakon HAIR REBIRTH (20 g), 15-30 használatra elegendő attól függően, hogy mekkora területet kell kezelni vele.

Gyártó: Institut Claude Bell
 

   

ára: 9 890 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©