Eveline Gold Therapy Nappali és éjszakai ránctalanító krém

Eveline Gold Therapy Nappali és éjszakai ránctalanító krém
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Intenzív formula

A Gold Therapy - A fiatalság aranyfonala széria speciálisan a 35 év feletti hölgyek részére lett kidolgozva, akik elvárják a komlex ránctalanítást, a bőr fiatalítását és intenzív hidratálását.

Különleges megoldás az Eveline Cosmeticstől.
A Eveline Laboratórium a Gold Therapy széria létrehozásánál az inspirációt az arany gyógyászati tulajdonságaiből merítette, amelyeket a bőrgyógyászati rendelőkben alkalmaznak az "aranyfonal" fiatalító eljárás során. Ennek a módszernek a lényege a sejtekben a természetes folyamatok helyreállítása, amelyek a fiatal és egészséges bőrben történnek. Az eljárás során mikroszkopikus vékonyságú "aranyfonalakat" helyeznek a bőr alá, amelyek rugalmas támaszt létrehozva belülről feszesítik a bőrt, hatásosan küzdenek a ráncokkal és késleltetik a bőr öregedési folyamatát.
Az aktív Gold Therapy nappali és éjszakai krém tökéletesen kidolgozott, univerzális készítmény koncentrált formulával. Különösen gazdagított könnyen felszívódó mikroaktív arannyal. Kiválóan kisimít és hidratál. Mélyen táplálja a bőrt, fiatalos vitalitást, feszességet és rugalmasságot biztosítva neki. A megerősödött bőr tökéletesen véd az idő múlásával jelentkező hatásoktól, értékes összetevőkkel táplálva fiatalos, ragyogó kinézetet kap.

Hatás:
- kivehető ráncredukálás
- azonnali és hosszantartó hidratálás
- intenzív bőr regenerálás
- sugárzóan ragyogó bőr

Használat: Az aktív krém ajánlott a rendszeres, egész napos ápoláshoz. Naponta kétszer használják, gyengéden bepaskolva a nyaktól a homlok irányába.

   
Kiszerelés

50 ml

Gyártó

Eveline Cosmetics Lengyelország

ára: 2 565 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©