Ayucare Neem Testápoló 150 ml

Ayucare Neem Testápoló 150 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Ayucare: Az Ayurveda ősi gyógyászati rendszer, amely a tökéletes egészség megőrzéséhez különleges, csak Indiában őshonos gyógynövények használatát ajánlja. Az Ayucare minden készítményében kizárólag biztonságos, tudományosan tesztelt alapanyagokat használ. A Neem antibakteriális, antiszeptikus, szelektív gombaölő és mélytisztító tulajdonsága miatt az egyik leggyakrabban használt gyógynövénye az Ayurveda gyógyászatnak és kozmetikumainak.
A Neem fa és a terméséből sajtolt olaj évszázadok óta egyet jelent a gyógyítással. A neemolaj zsírsavakban, E-vitaminban, valamint esszenciális aminosavakban gazdag. Igen nagy koncentrációban tartalmaz antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket. A neem az ayurvedikus gyógyítás egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott növénye. Különösen ajánljuk gyulladások kezelésére (pattanásokra, irritációkra csípésekre, felületi sérülésekre) és a bőr fertőtlenítésére.
Ayucare Neem Testápoló: A gondosan válogatott alapanyagok, a neem, az édesgyökér, és a teafa olaja kiválóan hidratálják a bőrt, ellátják vitaminokkal, miközben védik a kiszáradástól. Ez a könnyű, nem zsíros testápoló folyadék különösen ajánlott az érdes, száraz, illetve problémás bőr ápolására. Rendszeres használatával a bőr lágy, sima tapintású és természetesen ragyogó fényű lesz.

   

ára: 2 696 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©