Arianna Orrszívó-porszívó

Arianna Orrszívó-porszívó
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

„A kicsik zsebkendője”

Elvi ismertetés: A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ilyenkor a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Időbe telik, míg a fiatal csecsemő megtanul szájon át lélegezni. Mivel a felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért a visszacsorogó váladék fül- és arcüreggyulladást, valamint hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Erre a célra az Arianna orrszívó-porszívó kiválóan alkalmas. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell megállapítania. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a légzés javítását, valamint a nátha szövődményeinek megelőzését szolgálja.

A készülék a szíváserősséget önmaga beszabályozza! A váladékot úgy távolítja el, hogy az nem okoz kellemetlenséget, de mégis hatásos. A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív!

Az orrszívó használata:

Az „A” jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfejet.
A készülék a szíváserősséget önmaga beszabályozza! A szívás kb. néhány másodperces megszakításokkal történjék mindaddig, míg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalfelé is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.

A fertőtlenítés módja: Az eszközök (az „A” jelű szívófejek) kifőzése. Mosás: antibakteriális folyékony szappan vagy mosogatószer.

   
Kiszerelés

1 db

Gyártó

Illés Csók és Társa

ára: 1 615 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©