2014. Október 21. kedd


Hozzávalók 4 személyre:
300 g brokkoli (frissen párolt vagy mélyfagyasztott)
1/2 liter zöldségleves (kockából)
1 fej vöröshagyma
200 ml tej
100 g tejszín
40 g margarin
1 evőkanál liszt
1 gerezd fokhagyma
bors
szerecsendió
turbolya vagy petrezselyem a díszítéshez


ELKÉSZÍTÉSE:

Felforrósítjuk a margarint, hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Beletesszük a párolt vagy a fagyasztott brokkolit, majd felöntjük a zöldséglevessel, és kis lángon felfőzzük.

Ezután kézi mixerrel pépesítsük, közben pedig fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt és a tejjel elkevert lisztet. Még egyszer felforraljuk, majd sóval, borssal, és szerecsendióval ízesítsük, turbolyával vagy petrezselyemmel díszítjük.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!









Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés
Ajánló
Ajánló
Ajánló