2020. Szeptember 24. csütörtök

válaszok: párkapcsolati tanácsadás

Máriás Móni párkapcsolati tanácsadó válaszol


A férjem nyíltan udvarol más nőknek is

Tisztelt hölgyem!

Az lenne az én problémám, hogy párommal már 12 éve ismerjük egymást, több mint egy éve együtt lakunk, és már fél éve házasok vagyunk.
Ő nagyon társasági lény, szeret beszélgetni, ismerkedni, ez így is volt mindig, de van egy olyan problémám, hogy túl sok lánnyal tart ő kapcsolatot, amiket nem igazán fed fel előttem, csak úgy tudom meg, ha rájövök vagy megkapok valami üzenetet, e-mailt. Nagyon zavar, hogy szabályszerűen másoknak is udvarol és nem csak neten, hanem a mi városunkból is, és aztán hívja őket telefonon meg ilyenek. Ő állítja, hogy csak beszélget velük vagy esetleg egy üdítő, de nem vagyok én meggyőződve erről, hiszen férfi és általában jó alkatú szép lányokról van szó.
Mi a véleménye önnek, hogy mi lehet itt a probléma? Azt állítja, velünk minden ok., hisz nem vett volna feleségül, ha nem így lenne, szeretne gyereket tőlem, de engem zavar, hogy mikor egyedül van másokra gondol és másokat keres, vagy netalán udvarol is.
Szeretném az ön véleményét kérni, mert mar annyira fájó érzést kelt bennem ez, és már nem esik jól az ölelése sem, és már nem bízom meg benne, így pedig mit ér az egész.
Köszönettel.

"Gondterhelt feleség"Tisztelt Asszonyom!

Azt írja, 12 éves ismeri a párját, együtt élnek, házasok. Nem tudom, a problémája mióta okoz önnek bizalmi válságot. Férje mindig így élt, így viselkedik 12 éve, vagy később tűnt fel önnek, hogy másokkal is intenzív kapcsolatot keres és alakít ki? Ha ez mindig így volt, akkor ez eddig miért nem nyugtalanította?
Ha máskor kezdődött, akkor mi lehet az oka, hogy ilyen igényei vannak társának? Beszélnie kellene férjével arról, milyen hiányérzete van, amit Ön nem tud kielégíteni. Van-e olyan gondja az önbizalmával, amit másoknak való udvarlással tud csak gyógyítani? Bizalom nélkül nem lehet jó házasságot élni, meg kell fejteniük, miért van szüksége férjnek az így szerzett élményekre. Ha kell, keressenek fel a lélekkel foglalkozó szakembert!
Üdvözlettel:

Máriás Móni
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés