2019. Szeptember 16. hétfő
Egy 42 éves férfi hatalmas fájdalmakat élt át, amikor szex közben „eltört” a pénisze. Az eset után sebészeti beavatkozásra volt szükség, mivel a nemi szerven belül az egyik rostos hártya lényegében elszakadt.

A szerencsétlen eset úgy történt, hogy a férfi merev hímvesszője véletlenül beleütődött partnere gátjába, vagyis az ánusz előtti területbe. Hirtelen egy reccsenés hallatszott, majd a pénisz szinte azonnal elernyedt, a végéből pedig vér kezdett szivárogni.

A férfi azonnal egy bostoni kórház ügyeletére rohant, ahol megállapították, hogy a pénisz belső kamrái egyikének, a barlangos testnek a rostos hártyája elszakadt. Azonnal a műtőbe vitték, és bár nagy volt a kockázata annak, hogy a későbbiekben sérülni fog az erekciós képessége, hamar felépült, és tartós károsodás nélkül megúszta az esetet. Az a bizonyos rostos hüvely, ami a férfi péniszében tulajdonképpen elszakadt, a barlangos test külső, vízhatlan burka. Ez segít abban, hogy a vér bennragadjon a barlangos testben és ezáltal bekövetkezzen az erekció.


Forrás: Medipress
2015. 03. 18.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés