2020. Július 07. kedd

válaszok: szex, pszichiátria

Dr. Vizi János szexológus, pszichiáter válaszol


„Női harisnyában pornófilmet néz”

Tiszteletem Doktor úr!

22 éves lány vagyok. A párom 27 éves. 9 éve élünk együtt. A problémám az, h a kapcsolatunk elején történt az első eset. A szobában tartózkodott, én akkor jöttem haza. Rányitottam és azzal a látvánnyal szembesültem, h ő női harisnyában pornófilmet néz. Nagyon kiakadtam. Nem tudta megmagyarázni, h miért tette. Én már akkor éreztem, h valami nem stimmel. Aztán 2 év elteltével, még 1 jelet találtam. Volt 1 hangfal, amit ő hozott haza valahonnan. A szobában helyezte el. Idővel, pakolásztam, és azt vettem észre, h a hangfalban harisnyák tömkelege, és pornófilm volt elrejtve. Én ezzel szembesítettem, de ő erre azt mondta, h nem az övé, biztos úgy hozta el. Én akkor elkezdtem a neten kutakodni, és rájöttem, h ő valamilyen szinten vonzódik ezekhez a ruhanemükhöz. Ezután 1 évvel később, azzal bukott le, h a neten szexpartnereket, fehérneműs lányokat és pornófilmet nézegetett. Természetesen ezt is tagadta, majd 1 pár nap múlva bevallotta, h ő volt. És ő azt mondta, h azért nézegetett ilyen oldalakat h új pózokat nézzen, és még 1 kicsit a kíváncsiság miatt. De nem hittem neki. 

És ami ezután történt, rá 1 évre, most. Szóval az történt, h neki vannak munkás autói, és én ebben újságból kiszedett cikkeket találtam nem is keveset, amin prostituáltak hirdetik magukat. Azt mondta, h nem az övé, hanem a munkatársáé, akit én is ismerek. Én ezzel a cikkekkel szembesítettem a munkatársát, aki azt mondta, h az övé. De nem hiszek neki. Már arra is gondoltam, h összejátszanak.

Hiába mondom neki, h legyen velem őszinte, nem az. Ő azt állítja, h őszinte. De szerintem nem. Azt is mondtam neki, ha van valamilyen szexuális vágya, ami kicsit másmilyen, mint a megszokott, akkor is mondja el, és akkor megbeszéljük és "orvosoljuk". És azt is mondtam, hogyha elmondja mit szeretne, vagy mire vágyik, legyen az perverz dolog, akkor én belemegyek. De nem mondja, csak azt fújja, h neki ilyen nincs. Mondtam neki, h ne szégyellje, bármi az, én nem fogom megvetni ezért. Már a fejem tetejére is állhatok akkor sem mond semmit. Pedig valami biztos nem oké, mert ennyi véletlen egybeesés nincs, amiket én találtam. És az a legfájóbb, h már nem érzem magamat jónak, kívánatosnak a dolgok miatt. Úgy érzem nem vagyok neki elég.  Lehet h engem szeret de közben másokra vágyik? 
Vagy csak a fantázia miatt? 
Vagy nem vagyok neki elég? 
Ez fetisizmus, amit ő csinál? 
Mi lehet az oka, ezt teszi? 
Én már arra is rákérdeztem, h vonzza a fehérnemű, erre ő azt mondta, h csak rajtam. De nem hiszek már neki. 
Kétségbe vagyok esve. 
Ez beteges amit csinál? 
És miért tagadhatja?
Miért nem mondja meg, h mire vágyik, hiszen nem vagyok elutasító semmiben? 

Kérem adjon tanácsot, mert már nem tudom mit kezdjek ezzel a dologgal.
Teljesen le vagyok törve. Önbizalmam már egyenlő a 0-val.
Válaszát előre is köszönöm!

DikiKedves Kérdező, amit leírt, önmagában nem megítélhető. Nagyon fontos kérdés, hogyan alakult az Önök szexuális élete az elmúlt évek során? Némi egyszerűsítéssel a "problémás" szexuális magatartások és a "normál" tartományba sorolható élménykeresés között az egyik fontos megkülönböztetés, hogy befolyásolja-e és ha igen, hogyan az illető partnerével folytatott szexuális életét, mennyire "foglalja el" annak a helyét, stb.

Vásároljon a Vital EgészségPlázában! >>

Dr. Vizi János
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés