2019. Augusztus 24. szombat
Az egész világot megdöbbentette annak az 52 éves horvát kórházi alkalmazottnak az esete, aki formaldehidben tartósított, levágott péniszeket gyűjtött slavonski brod-i a lakásában.

A slavonski brod-i kórház volt alkalmazottját alkoholizmusa miatt rúgták ki állásából még idén májusban, arra azonban senki sem számított, hogy a férfi több tucat holttestet megcsonkított munkaideje alatt, a formaldehidben tartósított péniszeket pedig kis üvegcsékben, a saját otthonában tárolta.

Az 59 ezres horvát kisvárost mélyen megdöbbentette és felháborította a különös kegyeletsértés, a slavonski brod-i közkórház igazgatója a napokban kért elnézést az érintett családoktól, és az ügy további kivizsgálását rendelte el. „Mélyen megdöbbentett minket az eset, senki nem sejtette, hogy mi zajlik a kórház falai között. Ez az eset beárnyékolja intézményünk jó hírét, ezért további vizsgálatokat rendeltünk el” – mondta az igazgató a sajtónak.

Nem tudni, hogy az 52 éves, családos férfi miért csonkította meg a holttesteket. A helyiek szerint kedves, értelmes emberként ismerték meg, aki az utóbbi időben azonban többet ivott a kelleténél. A kegyeletsértő kórboncnok a horvát törvényeknek megfelelően legfeljebb két év börtönre számíthat, egyelőre szabadlábon védekezik.


Forrás: Medipress
2014. 09. 01.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés