Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Sült spárga



th_sult_sparga.jpg [1]Hozzávalók:
fél kg friss spárga
1 ek. olívaolaj
só, frissen őrölt bors
2 ek. fehérborecet
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt (kb. 200 C fokra), majd készítsük elő a spárgát: mossuk meg és vágjuk le a fás részeket. A spárgát tegyük sütőlapra, kenjük meg egy kevés olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk. Süssük kb. 10 percig, amíg a spárgák szárai meg nem puhulnak kissé. (A vékonyabbak előbb is elkészülhetnek.) Tálalás előtt permetezzünk rá egy kevés ecetet.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/sult_sparga