Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Hideg gyümölcskrémleves



th_gyumolcsleves.jpg [1]Hozzávalók:
50 dkg málna vagy szeder (lehet vegyesen is)
1 pohár natúr joghurt
egy csipet fahéj
1 kávéskanál méz
kevés víz vagy tej

Elkészítés:
Turmixold össze a gyümölcsöket, majd szűrd le egy szűrőn, hogy ne kerüljön bele a magja. Add hozzá a joghurtot, a fahéjat, mézet és annyi vizet vagy tejet, hogy krémes állagú legyen. Pár órára tedd hűtőbe. Tálalás előtt szórj bele néhány szem egész gyümölcsöt, és a tetejére kevés tejszínhabból húzz játékos mintákat.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/gyumolcs_kremleves