Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Zöldséges hal



hal2 [0]
Hozzávalók:
50 dkg hal
10 dkg burgonya
10 dkg sárgarépa
10 dkg gyalult patisszon
10 dkg gomba
20 dkg paradicsom

késhegynyi õrölt fehér bors
víz
vaj

Elkészítés:

A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát és répát, egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot. Ezután a zöldségeket olajban együtt megpirítjuk. A felszeletelt gombát külön pirítjuk meg. Elõmelegített tûzálló edényben vajon megsütjük a halat a forró sütõben. Kb. negyed óra sütés után a halhoz hozzáadjuk a megpirított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd fóliával letakarva még fél órát sütjük.


Elkészítési idő:

Energia (kcal):
387
Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/themes-inter/rec/hrecept32.htm