Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Ázsiai grillezett csirkemellfilé (vagy combfilé)



Hozzávalók 4 személyre:

•8 db csirkecomb- vagy csirkemellfilé

•Gyógyfű Szárnyas sült fűszerkeverék [1]

•2-3 evőkanál mustár

•2-3 gerezd zúzott fokhagyma

•1 dl olívaolaj

•só, bors

Elkészítés:

A húsokat megmossuk, sózzuk. A mustárhoz hozzákeverjük az apróra vágott fokhagymát, a fűszerkeveréket, és az olívaolajat, bekenjük vele a húsokat. Egy éjszakán át pácoljuk, de legalább 3-4 óráig. Faszénen ropogósra sütjük.

Gyógyfű Szárnyas sült fűszerkeverék: az ázsiai konyha fűszerezésére emlékeztet. Jellegzetes, erősebb illata és íze alkalmas a kevésbé kifejezett ízű vagy erősebb jellegű baromfi húsokhoz. (Összetevők: gyömbérgyökér, koriandermag, medvehagyma, rozmaringlevél) Itt tudod beszerezni >> [2]



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/grillezett_azsiai_csirke