Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Dobja el az olvasószemüvegét!

A lézeres szemműtét már több évtizedes múltra tekint vissza, világszerte több tízmillióan élvezhetik újra az éleslátás örömét az eljárásnak köszönhetően. A fájdalommentes korrekció során akár jobban is láthatunk, mint valaha. Ma már nem csak a rövidlátók élvezhetik a lézeres szemműtét által nyújtott tökéletes látást, hanem az olvasószemüvegünket is eldobhatjuk.

Az öregszeműség vagy presbyopia a szemlencse rugalmasságának, fókuszáló vagy alkalmazkodó képességének (akkomodáció) a romlását jelenti. Ilyenkor tapasztaljuk azt, hogy összefolynak a szemünk előtt a betűk, nem látjuk a telefon kijelzőjét élesen, az étterem félhomályában nem tudjuk elolvasni az étlapot. A leggyakoribb megoldás az olvasószemüveg, ami kényelmetlen, mindig kéznél kell lennie, másrészt az öregedés jele, amit nem szívesen mutatunk másoknak. De létezik más megoldás is!

Már lézerrel is megoldható

A Focus Medical elsőként vezette be 2011-ben a lézeres olvasószemüveg kezelést. Azóta több mint 3000 kezelést végeztek. A beavatkozás során az egyik szemet a távoli és a közepes, a másikat pedig a közeli és közepes éleslátásra korrigálják. Az agy a két különböző képet tökéletesen össze tudja illeszteni. Így a távoli, a közepes (monitortávolság) és a közeli tárgyak képe is tisztán látható lesz.

A kezelés teljesen fájdalommentes, csak néhány percet vesz igénybe. Klinikánkon rendelkezésre áll a látásjavító lézerek legújabb generációja: a VISUMAX, ami a jelenleg elérhető legkíméletesebb és legprecízebb lézerkezelés. Ha szeretne megszabadulni az olvasószemüveg viselésének minden nyűgétől, jelentkezzen klinikánkon!

Keresse fel Focus Medicalt, és tudjon meg többet a lézeres olvasószemüveg-kezelésről! >> [1]


A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/olvasoszemuveg