Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Három szuper gyógytea, amiről tudnod kell

Az immunrendszer erősítésére, a gyulladások csökkentésére, a fronthatások kivédésére, vagy a megfázásos tünetek enyhítésére nem csak a szupervitaminok vagy gyógyszerek alkalmasak, a természet is bőven tartogat kincseket erre a célra. Ha ezt a három gyógyteát beteszed a házipatikádba, bármikor előkaphatod, és gyógyszerek nélkül enyhítheted a tüneteket.

Ha gyógyteát választasz, érdemes a legmagasabb minőséget beszerezni. Ugyan mindegyik gyógynövényekből készül, de közel sem mindegy, mennyi hatóanyagot őriz meg a növény, míg a dobozba kerül. Talán bele sem gondolunk, de bizony itt is szükség van modern gyártási eljárásokra, technológiákra. A Gyógyfű teák épp ezt a minőséget nyújtják. Az is külön tudomány, hogy milyen gyógynövény-keverékkel érhetjük el a legjobb hatást egy adott problémára, ebben is jeleskednek a Gyógyfű teái. Épp ezért jó szívvel ajánljuk ezt a három teakeveréket:

 

- Vital-Mix (zöld tea, gyömbér, ginszeng)

Erősíti az immunrendszert, általános roboráló hatású, élénkítő, gyulladásgátló, javítja a közérzetet, sőt a szellemi teljesítő képességet is fokozza. Ázsiában már évezredek óta napi szinten fogyasztják és a legkedveltebb gyógytea-keverékek közé tartozik.

Épp ez kell nekem, megnézem>> [1]

- Anti-fronts

Fronthatások ellen, ha érzékeny vagy erre. Ebben a teakeverékben az alkotórészek hatása igazolt, és az orvosi szakirodalom által javasolt gyógynövények tökéletes kombinációját tartalmazza.

Megnézem az Anti-fronts teakeveréket>> [2]

- Anti Flu (hárs, kamilla, kakukkfű, gyömbér)

Attól, hogy itt a jó idő, a meghűlések időszaka nem ért véget. Jó ha van kéznél egy olyan teakeverék, amivel gyógyszer nélkül is enyhíthetjük a tüneteket. Alkotórészei még az immunredszert is erősítik, sőt eltávolítják a szervezet káros anyagcsere termékeit.

Legyen kéznél, megnézem a terméket>> [3]

 

(X)A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/harom-jo-gyogytea