Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Hogyan fogyott 10 nő 194 centit fogyókúra nélkül?

Hogyan lehet leadni szinte a teljes túlsúlyt, és eltüntetni a testedről a zsírt - ráadásul mindezt fogyókúra nélkül? A Royal Shape programja éhezés nélküli fogyókúra. Ha szeretnéd megtudni, hogyan tudsz megszabadulni tartósan a felesleges kilóktól, akkor jelentkezz a programra!

Februárban Rénes Szilvia személyi edző vezetésével indult egy 90 napos komplex életmódváltó-program a legelszántabb és leglelkesebb nőknek, akik már most 2 ruhamérettel kisebb méretűek lettek, pedig még nincs vége! “A program nagyon sikeresen működik olvadnak a kilók a csajokról, remek a hangulat, főleg az esti csoportban. Szilvi mindig kitalál valami vicces edzést, amitől nemcsak a fenekünk, de a rekeszizmunk is izmosodik a nevetéstől.”- mondta Irénke, a Royal Shape egyik lelkes fogyókúrázója, aki azt is elmondta, hogy már 8 cm ment le a hasából. A Royal Shape módszere titkos, a lényege, hogy komplexen kezeli a súlyproblémát. Minden irányból támogatja a zsírégetést, ezért szinte mindenkinek minimum 7 centi ment le a hasáról egy hónap alatt. Hetente 3 vagy 4 alkalommal kiscsoportban történnek a foglalkozások. Nem kell gátlásosnak lenned, nem egy csillogó fittneszteremben kell feszengened top csajok előtt. Itt mindenki átlagember és fogyni szeretne. A mozgásprogramok teljesen személyre vannak szabva, ha valaki fáradtabb, akkor egy relaxálós jóga is belefér a palettába.

A program azért lett nagyon sikeres, mert mindenkinek az időbeosztásához és életritmusához igazodik, így könnyen beilleszthető a napi feladatok közé. “Nem kell senkihez sem igazodni, bármikor mehetek Szilvihez, ezért tudom betartani a heti 4 testmozgást. Ha nem így lenne már rég abbahagytam volna.”- mondta Krisztina, a Royal Shape tagja.

Az első találkozástól számítva 90 napig dolgozunk együtt a cél elérésén. Nem számít, hogy mi a cél, lehet az mínusz 10 kiló vagy 20 centi, a lényeg az, hogy 100% garanciát vállalok arra, hogy mindenki eléri a kitűzött tökéletes formát a program végére. Bár rajtam nincs súlyfelesleg, de a csapat engem is motivál, így én is jobb formába lendültem. Valamint voltak olyan feladatok, amiknek a megoldása engem is nehéz helyzetbe hozott. Ezalatt azt értem, hogy Berni minden edzése gyerekesen zajlik, plusz 12 kiló élő súllyal. Minden nap egy kihívás volt, hogy milyen gyerekkel is elvégezhető zsírégető gyakorlatot találjak ki. Persze azért sikerült megoldanom. Így várom a kisgyerekes anyukáknak is a jelentkezését. A gyerekek sem okozhatnak akadályt a fogyásban - mondta Rénes Szilvia, a Royal Shape megálmodója.

Szeretnéd magad tökéletes formába hozni? Szeretnéd, ha végre Te lennél az, akit mindenki irigyel a strandon? A Royal Shape április 20-tól egy új 90 napos életmód programot indít, nyár előtt! Csatlakozz Te is a legátfogóbb és legkomplexebb életmódváltó-programhoz! Mindössze napi 1166 Ft ráfordítást igényel, és nem kell többé szoronganod a bikinidben!

Részletekért kattints ide: http://royalshape.hu/royal-shape-life-eletmod-program [1]

Vagy hívd a 06304942944 telefonszámot!A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/royalshape