Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Így lehet sejtszinten is kívül-belül megfiatalodni! -Nincs rovatban

Az egészség és a lendület forrása egy a testünkben rejlõ „csodaszer”, amellyel ha jól bánunk, megőrizhetjük fiatalabb éveink vitalitását. Ez a csodaszer hozzájárul a szív egészséges működéséhez, elősegíti a normális vérnyomás megtartását, akadályozza a rákos sejtek szaporodását, késlelteti az öregedést.

A „csodaszer” valójában egy koenzim, ami rendkívül sokoldalúan befolyásolja életfolyamatainkat. A Q10 koenzim megtalálóját (dr. Peter D. Mitchell) Nobel-díjjal jutalmazták, érthetően, mivel a felfedezés valóban nagy horderejű.

A Q10 koenzim részt vesz a szívizom és a vázizmok energiaellátásában, így hozzájárul a szív egészséges működéséhez és elősegíti a normális vérnyomás megtartását. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy legnagyobb hatását a szabad gyökök lekötésében fejti ki, így akadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Védi a sejteket az öregedésért felelős oxidatív stressz ellen, így lassítja az öregedési folyamatokat.

Szervezetünk maga is termeli a koenzimet, a legtöbbet a húszas éveinkben. 25-30 éves kor után azonban a természetes Q10-termelődés fokozatosan csökkenni kezd, aminek teherbírásunk, frissességünk látja kárát.

A Q10 koenzim pótlása jelentős mennyiségű hal, tojás és marhahús napi rendszerességgel történő fogyasztását igényelné, ami lehetetlen feladatnak mutatkozik. A Q10-koenzim koncentrált formában étrend-kiegészítők formájában is rendelkezésre áll, ezek közül mi a vízoldékony formát ajánljuk Önnek. Ezt ugyanis a sejtek átalakítás nélkül, azonnal fel tudják használni, így hatékonyabban szívódik fel és nagyobb arányban is hasznosul, mint a zsíroldékony változat.

Q10 koenzim 60 mg "vízzel elegyedő" + C-vitamin kapszula
Ára: 3990 Ft + 990 Ft szállítási költség

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Q10 koenzim 60 mg vízzel elegyedő C-vitamin kapszula >> [0]
Telefonon
9 - 17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

(x)



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/vitanorma-q10-koenzim