Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Elvonón volt terhessége alatt Charlie Sheen felesége

Hírek szerint alkoholfüggősége miatt elvonón volt Brooke Mueller, Charlie Sheen párja, miközben ikreit várta. A váratlan meglepetés még több problémát vet fel az egyébként is ingatag házaspár életében.  

A színészt karácsonykor családi erőszak vádjával letartóztatták, mert egy veszekedés után Brooke szerint férje kést fogott a nyakához, és halálosan megfenyegette.

Az eset napján mindketten ittak. Sheen korábban már kétszer volt elvonón, visszaesése azonban nem kapott nagy nyilvánosságot. Most kiderült, hogy felesége sem büszkélkedhet makulátlan múlttal.

Az asszonyt korábban már kétszer letartóztatták, egyszer alkohol-, később drogfogyasztás miatt. A közeli hozzátartozók pedig azt állítják, hogy Brooke közel öt hónapos terhesen elvonókúrán kellett részt vegyen, miután néhány üveg ital után a saját autójában találtak rá. Miután a pár egyik gyermeke szívproblémával született, a szülők elkeseredésükben összevesztek, és Charlie azzal vádolta Brooke-ot, hogy miatta lett beteg a baba.

„Ez a házasság az elejétől fogva rossz volt. Már csak idő kérdése volt, mikor válnak el” – mondta el a házaspár egy közeli ismerőse.

Az ügyvédek szerint a házaspár helyre akarja hozni a kapcsolatát, hírek szerint azonban a feleség már korábban találkozott saját jogi képviselőjével, hogy megbeszéljék a válást.

 

A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/charlie-sheen-brooke-mueller