Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Armani legyőzte a hepatitist, és fantasztikusan jól van

Giorgio Armani olasz divattervező saját állítása szerint „fantasztikusan jól” van, mióta kigyógyult a hepatitiszből.  

Az Ansa hírügynökség értesülései szerint a 75 éves Armani a Vogue milánói divatshowján és parfüm bemutatóján úgy nyilatkozott, hogy a mája „kifejezetten jó formában van”, különösen mióta abbahagyta a gyógyszerek szedését.

Armani májusban hozta nyilvánosságra a tényt, hogy beteg, az után hogy lemondta részvételét számos neves tavaszi divateseményen, és emiatt találgatások jelentek meg a világsajtóban az egészségével kapcsolatban. A májgyulladás bizonyosan súlyos lehetett, legalábbis erre lehet következtetni abból, amilyen állapotban volt a neves művész a júniusban megtartott Olasz Férfidivat Show-n.

Armani a Daily Expressnek így most viszont már így nyilatkozott: „Csodálatosan jól vagyok, legyőztem a kórt. A májam állapotát jellemző adatok közül néhány már majdnem tökéletes, néhány pedig több mint tökéletes! Annyira jók az eredmények, hogy már gyógyszereket sem kell szednem.”

A kifejezetten jó színben lévő divattervező azt is hozzátette, hogy egy hosszú vakációval pihente ki a betegség okozta fáradalmakat, ugyanis nemrég tért vissza Pantelleria szigetén lévő otthonába egy Horvátországot, Olaszország déli partjait és Szicíliát érintő körutazásról.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/armani-hepatitis