Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

A szexuális élet keleti módszerekkel jelentősen javítható

Az év eleje általában a fogadalmak ideje is, melyek nagy része sosem valósul meg. A sok megvalósíthatatlan ígéret helyett inkább fogadjuk meg, hogy 2009-ben javítunk szexuális életünkön, mégpedig úgy, hogy a keleti szexuális módszerek felé fordulni.

A 'Journal Of Sexual Medicine' című szaklap szakértői szerint szexuális életük jelentős javulásáról számoltak be azok a nők, akik valamilyen keleti módszert (jóga, tantra) alkalmaztak szerelmi életük felpezsdítésére.

A keleti szexuális technikák igen hatékonyak, és a legtöbbjük igen régről eredeztethető, hiszen sok közülük a negyedik-hatodik században gyökerezik.

Férfiak és nők esetében is az egyik legfontosabb dolog a tudatosság, az itt és a most élményének megélése és átélése. Erre tanít a jóga, ami a nőknek segíthet a teljesebb és mélyebb orgazmus megélésében, a férfiaknak pedig a korai magömlés kezelésében és a szexuális élmény elnyújtásában.

Bár igaz, hogy a jóga és a tudatosság kifejlesztése nem egyszerű, de a jobb szexuális életért ki ne lenne hajlandó egy kis áldozatra?



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/keleti_szex