Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Döbbenetes meglepetés az első pelenkázáskor

Egy román nő egészséges kislánynak adott életet nemrégiben a helyi kórházban, ám hazatérésük után az első pelenkázáskor megrázó élményben volt része.

Amikor a 35 éves Cristina Zahariuc és férje hazavitték újszülött kislányukat a Horlestiben lévő kórházból, áthívták barátaikat és a nagyszülőket, hogy együtt ünnepeljék meg, hogy két kisfiuk után végre lányuk született. Az anya az első pelenkázáskor azonban lebénult a döbbenettől, amikor a pelenkát kibontva észrevette, hogy kislányának pénisze van.

Szerencsére kiderült, hogy a babának nincs semmi baja, „csupán” összecserélték a kórházban a mellette fekvő, hasonló vezetéknevű kisfiúval. Mivel az ápolók a babát a saját ruháiban adták ki a szülőknek, azok nem is gyanakodtak. A szülők elmondták, hogy amikor felhívták a kórházat azzal, hogy rossz gyereket adtak ki nekik, az ott dolgozók azt hitték, csak tréfálkoznak velük.

A kórház belső vizsgálatot rendelt el az elcserélt csecsemők ügyében. A szülők nem folyamodtak kártérítésért.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/elcserelt_baba