Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://www.vital.hu)

Diabétesz Ihlette fotópályázat

Egy nemzetközi kampány keretében „Diabétesz Ihlette” címmel fotópályázatot hirdet a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége. A pályázat célja, hogy egyedi formában mutassa be a cukorbetegséget, és felhívja a figyelmet a betegség felismerésének és megfelelő kezelésének fontosságára.

Az Inspired by Diabetes kampány több nemzetközi diabétesz-szervezet és az Eli Lilly and Company közös kezdeményezése, melyen digitálisan készített fotókkal és papírképekkel egyaránt lehet pályázni, amatőr és hivatásos kategóriában.

A pályázatra benyújtott, kategóriánkénti legjobb három mű alkotója díjazásban részesül: az 1. helyezett 100 000 forint, 2. és a 3. helyezett egy-egy 40 000 forint értékű digitális fényképezőgépet illetve fotóeszköz vásárlási utalványt kap jutalmul.

Beküldési határidő: 2008. október 30. 24.00 óra. A borítékra írják rá: „Diabétesz Ihlette”. A nevezési határidő után postára adott vagy e-mailen küldött nevezések érvénytelenek.

Beküldési cím: VM.komm Kommunikációs Tanácsadó Iroda, a 1136 Budapest, Pannónia u. 4. vagy diabetes@vmkomm.hu

A pályázatok elbírálására várhatóan 2008. november 6-ig kerül sor, a győzteseket november 15-én, a Cukorbetegség Világnapjának budapesti rendezvényén hirdetik ki, egyúttal a 10 legjobb alkotásból kiállítást szerveznek.

A pályázattal kapcsolatos további információk hozzáférhetők a (06 1) 270 2822-es és a (06 1) 350 6951-es telefonszámon, vagy a diabetes@vmkomm.hu e-mail címen.



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://www.vital.hu/diabetesz_fotopalyazat