Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Fokhagymás – petrezselymes margarinkrém



Hozzávalók:
1 csésze margarin
2-3 gerezd fokhagyma
1 kis csokor zöldpetrezselyem
Elkészítés:

A margarin kb. egyharmadában enyhén pirítsuk meg a reszelt fokhagymát, húzzuk le a tűzről és tegyük hozzá a megtisztított, finomra vágott zöldpetrezselymet, majd hagyjuk kicsit hűlni.

A már majdnem szilárd keveréket dolgozzuk össze egy keverőtálban a maradék szobahőmérsékletű margarinnal.

További koleszterinszegény receptek [0]


Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/koleszterinszegeny_fokhagymas_petrezselymes_margarinkrem_recept