Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Gondjai vannak az ágyban? Igyon gránátalmalevet!

A gránátalma leve kedvező hatással bírhat a férfiak szexuális teljesítőképességére – derült ki egy amerikai kutatásból.

A Kalifornia Egyetem kutatói szerint a hazánkban viszonylag egzotikusnak számító gyümölcs levéből napi egy pohárnyi elfogyasztása ugyanúgy hat, mint a népszerű potencianövelő gyógyszerek.

Egy kutatás során férfiak egy hónapon át rendszeresen fogyasztották a gyümölcs levét. A felmérés végén a résztvevők közel fele nyilatkozott úgy, hogy az ágyban "könnyebben emelkedtek a helyzet magaslatára".

Az antioxidánsokban gazdag gránátalma valószínűleg azáltal hat, hogy növeli a pénisz vérellátását. A potencianövelő gyógyszerekhez hasonlóan az antioxidáns megemeli a nitrogénmonoxid szintjét, ami ellazítja az erek falát. A 21 és 70 év közötti önkéntes résztvevők különböző mértékű merevedési problémákkal küzdöttek, és a kutatás egy hónapja alatt az esti étkezés mellé mindannyian megittak egy pohár gránátalmalevet.

A gránátalmát, mely a kutatók szerint hatalmas lehetőséggel bír a merevedési zavarok kezelésében, korábban már szupergyümölcsnek kiáltották ki, mivel minden más gyümölcsnél magasabb antioxidánstartalma miatt képes csökkenteni a szívbetegségek rizikóját, és a prosztatarák megelőzésében is segítséget jelenthet.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/szex_potencianovelo_granatalma_merevedesi_zavar