Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://www.vital.hu)

Óvszerküldemény csalfa férjeknek

Nepáli feleségek levélben kérték külföldön dolgozó férjeiket arra, hogy ne csalják meg őket, ugyanis csak így kerülhetik el a szexuális úton terjedő betegségeket.

Arra az esetre, ha a férfiak mégis meginognának, feleségeik – akik a Nepál középnyugati részében található Pang faluban maradtak – néhány csomag óvszert küldtek nekik. „Legalább betegek ne legyenek, ha már mindenképp meg akarnak csalni” – nyilatkozta egy asszony.

A faluban két éve tartanak felvilágosító előadásokat a szexuális úton terjedő betegségekről, a nők ennek hatására kezdték el az „óvszer akciót”. Egy falubeli asszony, Laxmi Sunar így nyilatkozott az ügyben: „Amint megtudtam, milyen veszélyeket rejthet az óvszer nélküli szex, egyből írtam a férjemnek, és küldtem neki egy csomag kondomot.”

A falubeli nők mind követték Ms. Sunar példáját és arra kérték férjeiket, hogy ne csalják meg őket külföldi útjaik során. A biztonság kedvéért azért mindannyian mellékeltek egy csomag óvszert a levélhez.

Jelenleg közel hárommillió nepáli dolgozik külföldön annak érdekében, hogy családjának jobb megélhetést biztosítson.A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://www.vital.hu/szex_ovszer_vedekezes_hutlen_ferj